marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rosie Huntington-Whiteley, actrita din Transformers, are acelasi efect ca si drogurile asupra barbatilor

Modelul/ actrita care a debutat in aceasta vara in blockbusterul Transformers 3, Rosie Huntington-Whiteley, este cea mai visata femeie de catre barbatii din intreaga lume.

Rosie Huntington-Whiteley, actrita din Transformers, are acelasi efect ca si drogurile asupra barbatilor

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Actrita de 24 de ani are un efect atat de puternic asupra barbatilor inca este comparat de oamenii de stiinta cu cocaina. Deloc surprinzator daca ne uitam la chipul si corpul perfect al fotomodelului Victoria's Secret.

Conform unui studiu realizat de cercetatorii de la Harvard chipul unei femei frumoase are aceleasi efecte aspura creierului unui barbat ca si cocaina. Deci daca va uitati la pozele de mai jos veti avea aceasi satisfactie pe care o ofera cocaina.  Ce ii atrage cel mai tare pe barbati la fata unui femei?

O frunte proeminenta si usor curbata, obraji rotunzi, buze pline si de preferabil intr-o ipostaza bosumflata, ochi mari si o barbie mica - acestea sunt trasaturile perfecte pentru o femeie mortala. Iar jurnalistii de la Daily Mail au descoperit ca starul din filmul care a strans incasari de 1.1 miliarde de dolari in aceasta vara - Rosie Huntington-Whiteley este femeie care le are pe toate.

"Buzele mi-au creat mereu probleme. Culoare si forma lor isi schimba forma in functie de starea in care ma aflu. Sunt rosii atunci cand sunt furioasa si palide atunci cand sunt obosita" a declarat Rosie care are nu mai putin de 3 antrenori personali.


Iubita actorului, Jason Statham, are toate motivele se fie fericita. Transformers 3 nu a adunat bani cu lopata doar in cinematografe. Lansarea pe DVD si Blu-ray a fost un adevarat succes, filmul reusind in aceasta toamna sa depaseasca sumele bifate de primele doua parti din serie.


In aceasta vara presa a scris ca regizorul Michael Bay se pregateste de un al patrulea film din serie iar Jason Statham era una dintre variantele pentru rolul eroului Sam Witwicky ajuns la maturitate. Acum ramane de vazut daca revine si frumoasa Rosie Huntington-Whiteley care nu prea a rupt gura targului la debutul sau actoricesc.


Galerie foto


Modifică setările cookies