marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf, in centrul unui scandal de proportii: "Am dat-o in bara". Actorul este acuzat ca a furat ideile filmului care marcheaza debutul sau regizoral

Shia LaBeouf a lansat in 2012 un proiect numit HowardCantour.com, un film scurt pe care l-a regizat si despre care presa din stainatate au scris ca este un plagiat.

Shia LaBeouf, in centrul unui scandal de proportii: Am dat-o in bara . Actorul este acuzat ca a furat ideile filmului care marcheaza debutul sau regizoral

Dupa mai bine de un an de la lansarea proiectului despre care s-a spus sa seamana foarte mult cu benzile Justin M.Damino (2007), a lui Daniel Clowes, Shia LaBoeuf si-a cerut scuze pentru faptul ca nu i-a acordat credit celui de la care s-a inspirat pentru filmul sau.

 

"Am dat-o in bara", a fost mesajul postat de actor pe contul personal de Twitter. "Sa copiezi nu este o munca creativa. Sa fii inspirat de idea altcuiva pentru a produce ceva nou si diferit este munca creativa. In naivitatea mea de amator, am uitat sa dau credit lui Daniel Clowes pentru opera sa, Justin M.Damiano, care mi-a servit ca inspiratie. Imi cer scuze si imi asum acest lucru", a fost continuarea mesajului lui LaBoeuf.

Chiar si in aceste conditii, Daniel Clowes a fost surprins sa afle de acest scandal. "De-abia am aflat despre acest subiect. Nu am vorbit niciodata cu Shia LaBoeuf. Nu am vazut nici un film de-al lui. Am fost socat cand am vazut ca s-a folosit de scenariu unei povesti personale pe care am facut-o acum sase-sapte ani si nu a semnalat asta. Nu stiu ce a fost in mintea lui", a marturisit  Clowes.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies