marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf, indragostit de o romanca: prima imagine din filmul pe care actorul l-a turnat in Romania

Warner Bros. a lansat prima imagine din filmul pe care Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood si Mads Mikkelsen, castigatorul premiului de interpretare masculina la Festivalul de la Cannes din acest an l-au filmat in aceasta vara in Romania - The Necessary Death of Charlie Countryman.

Shia LaBeouf, indragostit de o romanca: prima imagine din filmul pe care actorul l-a turnat in Romania

Filmul care va avea premiera la Festivalul de la Sundance de pe 17-27 ianuarie 2013 este o poveste de dragoste intre un calator pe nume Charlie Countryman jucat de Shia LaBeouf ce se indragosteste de o frumoasa femeie romanca pe nume Gabi, jucata de Evan Rachel Wood. Charlie ajunge disperat sa-i castige inima fetei tulburate de fostul ei iubit, un barbat violent, interpretat de Mads Mikkelsen.


Productia "The Necessary Death of Charlie Countryman" a fost filmata la Studiourile MediaPro din Romania. Pelicula reuneste un numar impresionant de actori celebri, precum Shia LaBeouf ("Transformers - Razboiul lor in lumea noastra" - 2007, "Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal" si "Eagle Eye/ Ochi de vultur" - 2008, "Transformers: Razbunarea celor invinsi" si "New York, I Love You" - 2009 si "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule" - 2010), Evan Rachel Wood ("Luptatorul/ The Wrestler", serialul "Mildred Pierce", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March", in regia lui George Clooney), Mads Mikkelsen, Til Schweiger ("Ticalasi fara glorie/ Inglorious Bastards") si Rupert Grint ("Harry Potter").

"The Necessary Death of Charlie Countryman" este o drama romantica "pulp", ce prezinta povestea unui american care calatoreste in Europa dupa moartea mamei sale si se indragosteste de o romanca, ce este cautata de fostul ei iubit, un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa. Filmul este regizat de Fredrik Bond, iar scenariul este semnat de Matt Drake, responsabil si pentru "Project X", realizat de studiourile Warner Bros. Coloana sonora a filmului a fost realizata de Moby.


Un expert al rolurilor negative, Mads Mikkelse a declarat ca Nigel - pe care il interpreteaza in "The Necessary Death of Charlie Countryman" - nu este un baiat rau. "Sunt putin mai batran (decat personajul lui Evan Rachel Wood, n.r.) si putin gelos. Nu m-a vazut de vreo trei ani. Este o relatie foarte plina de emotii si le fac probleme ei si lui Charlie."

 

Acesta apreciaza ca, fata de rolurile sale trecute, acesta "este magic, este o poveste diferita, este o poveste fragila". Dupa ce o citesti zici: «O, Doamne, nu am mai citit nimic de genul acesta». Este foarte diferita", spune Mikkelsen. "Am vazut scenariul acum cativa ani. Este genul de text pe care il citesti, dai pagina, dar nu stii ce se va intampla pe pagina cealalta. Este foarte amuzant, foarte romantic, foarte brutal si continui sa fii surprins", mai spune actorul, care decide singur ce rol sa accepte si ce rol sa nu accepte.


"The Necessary Death of Charlie Countryman" are si doi producatori care nu sunt straini de Romania, Albert Berger si Patrick Newall. Berger a mai fost in Romania petru filmarile de la "Cold Mountain", dar de data aceasta are parte de experienta filmarilor citadine. Acesta a dezvaluit ca, initial, povestea de dragoste din "The Necessary Death of Charlie Countryman" avea loc in Budapesta, unde scenaristul Matt Drake petrecuse un an si jumatate. "Era aproape un poem de dragoste pentru Budapesta", a spus acesta.


"Initial, am crezut ca vom filma acolo, dar cand ne-am uitat la costuri ne-am gandit ca vom filma in Bucuresti... plus ca in Budapesta s-a filmat mult, in Bucuresti este un mediu care arata mai putin ca o vedere", a precizat el. Dintre locurile in care s-a filmat, cel mai iubit este Centrul Vechi din Bucuresti. "Cred ca este un loc interesant pentru o poveste de dragoste... Este un loc special pentru publicul american", mai spune Berger.

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies