marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf s-a internat intr-o clinica dupa ce a fost arestat: actorul face tratament pentru dependenta de alcool

Actorul Shia LaBeouf, care s-a internat intr-o clinica dupa ce a fost arestat, pe 26 iunie, pentru comportamentul turbulent din timpul unei reprezentatii de pe Broadway, New York, face tratament contra dependentei de alcool, a declarat, marti, purtatoarea de cuvant a acestuia.

Shia LaBeouf s-a internat intr-o clinica dupa ce a fost arestat: actorul face tratament pentru dependenta de alcool


Shia LaBeouf, in varsta de 28 de ani, a solicitat de bunavoie asistenta pentru tratarea dependentei de alcool, a spus intr-un comunicat Melissa Kates, purtatoarea de cuvant a actorului.
Pe 26 iunie, Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea linistii publice, violarea proprietatii si hartuire, dupa ce a fumat si a avut un comportament "zgomotos si turbulent" in timpul unei reprezentatii a spectacolului "Cabaret", care a avut loc in teatrul Studio 54, de pe Broadway.


"(Shia, n.r.) a inteles ca faptele sale recente reprezinta un simptom al unor probleme de sanatate mai importante si a facut primul pas spre recuperarea atat de necesara", a declarat Melissa Kates.

Shia LaBeouf, extrem de afectat dupa incidentul din 26 iunie, nu a pledat nici vinovat, nici nevinovat in urma acuzatiilor aduse de politia din New York, acestea fiind contraventii si violari ale unor prevederi legale pentru care actorul risca cel mult o pedeapsa minima cu inchisoarea, in cazul unei condamnari.
 


Citeste aici mai multe


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies