marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf a fost arestat in timp ce viziona un spectacol pe Broadway

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, joi, in incinta teatrului Studio 54, de pe Broadway, in timpul reprezentatiei spectacolului "Cabaret", si pus sub acuzare pentru tulburarea linistii, a declarat detectivul Brian Sessa, din partea politiei din New York, informeaza variety.com.

Shia LaBeouf a fost arestat in timp ce viziona un spectacol pe Broadway

 

Dupa ce a fost retinut de politie, Shia LaBeouf a fost incriminat pentru doua capete de acuzare: tulburarea linistii si violarea proprietatii. Potrivit declaratiilor politiei, actorul a fumat in incinta teatrului Studio 54 si a avut un comportament "zgomotos si turbulent" in timpul primului act al musicalului "Cabaret", nominalizat la premiul Tony, cu Michelle Williams si Alan Cumming in rolurile principale. Agentii de politie l-au incatusat pe actor si l-au escortat in afara teatrului.

 


"A avut mai degraba un comportament dificil si combativ, din punct de vedere verbal (...) si la un moment dat, paznicii l-au rugat sa plece, iar el a refuzat. Atunci au chemat politia si el a fost retinut si arestat", a precizat George Tsourovakas, purtatorul de cuvant al Departamentului de politie din New York, citat de Reuters.

 

 


Shia LaBeouf,
care a jucat recent in cele doua parti din "Nymphomaniac", de Lars von Trier, a tinut prima pagina a ziarelor in februarie pentru "actul artistic" bizar de la Festivalul de Film de la Berlin, cand a aparut cu o punga de hartie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".


Shia LaBeouf a devenit celebru dupa rolul din SF-ul "Transformers - Razboiul lor in lumea noastra" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casa. In anul urmator, LaBeouf a fost distribuit in alte doua pelicule cu incasari exceptionale - "Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal" si "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou doua roluri in filme cu succes de casa - "Transformers: Razbunarea celor invinsi" si "New York, I Love You", iar in 2010, acesta a jucat alaturi de Michael Douglas in "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule". Recent, a jucat, alaturi de Brad Pitt, in drama de razboi "Fury", de David Ayer, care va avea premiera in Romania pe 14 noiembrie.

 

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies