marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBeouf surprinde din nou: cum a obtinut rolul din Nymphomaniac, productia in care va filma scene de sex reale

Aflat in turneul de promovare al filmului Lawless, Shia LaBeouf a facut o dezvaluire care a luat prin surprindere pe toata lumea.

Shia LaBeouf surprinde din nou: cum a obtinut rolul din Nymphomaniac, productia in care va filma scene de sex reale

Actorul care a anuntat acum doua saptamani ca nu mai vrea sa faca blockbustere, preferand sa aleaga proiecte independente si indraznete a oferit motivul pentru care a primit rolul din Nymphomaniac, unul dintre cele mai indraznete proiecte ale lui Lars von Trier, in care urmeaza sa filmeze scene de sex reale.


"I-am trimis un video cu mine si cu prietena mea in timp ce faceam sex. Asa am primit rolul", a declarat acesta intr-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Chelsea Lately.


Chiar daca nu se stie daca glumea sau nu, presa americana a publicat mai multe articole in ultima perioada in care au prezentat discutiile care au aparut intre Shia LaBeouf si Karolyn Pho, prietena lui, dovada ca au existat anumite motive de cearta.

Aceasta marturisire vine la o saptamana dupa ce americanul devenit celebru dupa rolurile din Transformers a explicat ca atunci cand a primit scenariul filmului a avut un adevarat soc: ”In partea de sus a fiecarei pagini a scenariului ni se spune ca tot ce va urma sa facem va fi real. Iar secventele explicite vor fi filmate cu imagini blurate. Adica mai clar, totul se intampla cu adevarat”, a declarat acesta.


Alaturi de Shila LaBoeuf, din distributia filmului Nymphomaniac mai fac parte Nicole Kidman, Willem Dafoe, Stellan Skarsgard si Charlotte Gainsbourg, urmand ca filmarile sa inceapa in luna septembrie. Noul lungmetraj al lui Lars von Trier, cel care fost declarat persona non grata de organizatorii Festivalului de Film de la Cannes, din cauza declaratiilor rasiste pe care le-a facut in cadrul unei conferinte pentru promovarea filmului Melancholia, urmareste evolutia sexuala a unei femei (Charlotte Gainsbourg) din tinerete si pana la varsta de 50 de ani, pe care i le marturiseste sotului ei, interpretat de Stellan Skarsgard.


Dupa seria Transformes, Shia LaBeouf si-a indreptat atentia catre filme mai profunde, cele mai recente proiectele ale sale fiind The Company You Keep si Lawless, considerat un favorit la Oscarurile din 2013. Actorul de 26 de ani va mai juca in producatie independenta The Necessary Death of Charlie Countryman.

 

Din 7 septembrie, Shia LaBeouf va putea fi vazut si in  cinematografele din  Romania in Lawless.



In regia lui John Hillcoat, filmul In afara legii / Lawless are la baza povestea adevarata a faimosilor raufacatori Bondurant - trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia, in era Prohibitiei. O poveste fascinanta despre crima si coruptie, loialitate si iubire, brutalitate si tandrete, In afara legii / Lawless vine sa completeze panoplia filmelor cu gangsteri.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies