marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Shia LaBoeuf  impresionat de efectele speciale din Transformers! Vezi cum au fost realizate!

O avea el un nume neobisnuit si dificil de pronuntat, dar chipul sau este usor recognoscibil dupa cele doua blockbustere in care a aparut, “Transformers” si “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”.

Shia LaBoeuf impresionat de efectele speciale din Transformers! Vezi cum au fost realizate!

Este un pusti de 24 de ani cu o atitudine sexy care face ravagii la Hollywood.


Cunoscut pentru rolurile sale din thrillere precum Disturbia, Transfoermers 1 si 2 si Eagle Eye, Shia LaBeouf se bucura de publicitate si apreciere din partea criticilor si face pasi rapizi spre roluri principale in filme de succes.

Dupa ce si-a vazut un prieten la TV a decis sa devina actor si inca de a doua zi a inceput sa caute un agent. A debutat in show-urile Disney asta dupa ce a devenit familiar cu scena in calitate de comedian in cafenelele din cartierul unde locuia.


Personajele sale sunt de obicei nevrotice si arata mereu cu patru ani mai tinere decat varsta sa adevarata.
 

Are multi fani sariti de pe fix si deseori este asemanat cu Robert Pattison, dar in realitate cei doi nu seamana deloc. Joaca roluri destul de dificile, reusind sa faca placute personaje destul de iritante, cum este Chas Kramer in “Constantine”, iar in Indiana Jones a reusit sa-i dea viata personajului si sa-l trasnforme dintr-un caracter lipsit de umor si obosit intr-unul amuzant.


In afara de actorie canta la tobe, bea ice tea Arizona cu ginseng si miere, ii place muzica rap si a regizat un videoclip pentru rapperul sau preferat, Cage, intitulat “I never knew you”. Este evreu si sustine ca cea mai tare zi a vietii sale a fost cea in care a avut loc Bar Mitzvah-ul sau.

Shia LeBoeuf inseamna “lauda-l pe Dumnezeu pentru carne”. La capitolul finante sta destul de bine: pentru Transformers: Dark of the Moon a incasat 15,000,000 $ iar pentru primele 2 parti ale francizei a luat peste 6 milioane de $ . A fost la un pas sa-si piarda un ochi dupa o cascadorie care a mers prost pe platourile de la Transformers 2.

In 2011 il puteti urmari pe marile ecrane in “Transformers: Dark of the Moon“ si in 2012 in “The Wettest County in the World “ in regia lui John Hillcoat. Shia recunoaste ca este un mincinos. A declarat ca actoria inseamna minciuna si ca scopul sau este sa faca excelenta in asta, sa fie cel mai bun mincinos posibil. Si daca e asa, trebuie sa recunoastem ca este unul frumos de-a dreptul fermecator! Cartea care-l inspira: “Siddhartha” de Herman Hesse. Unul din filmele preferate: “American Beauty”.

"Transformers: Dark of the Moon  este cel mai bun film din serie. Efectele speciale te dau pe spate. Sunt foarte mandru de el. Este un pic mai intunecta decat primele doua insa scenariul este mult mai bun" a declarat  recent Shia LaBeouf

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies