marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Record pentru Transformers 3 la cascadorii: saritura de la 442 m de pe cel mai inalt turn din SUA!

Una din cele mai periculoase si spectaculoase scene din Transformers 3 a fost analizata si explicata de producatori cu o luna inainte de lansarea filmului regizat de Michael Bay!

VIDEO Record pentru Transformers 3 la cascadorii: saritura de la 442 m de pe cel mai inalt turn din SUA!

Ultima nebunie in materie de sporturi extreme - Wingsuit flying a ajuns si in  Transformers 3 dupa ce regizorul Michael Bay a fost impresionat de un material pe care l-a vazut in emisiunea 60 Minutes a celor de la CBS.

Dupa ce s-a consultat cu Steven Spielberg - Bay a  filmat o scena record pana si pentru nebuniile din Transformers: o saritura de la 442 de metri de pe Willis Tower  din Chicago - cea mai mare cladire din SUA.

Saritura a fost filmata cu 5 camere simultan iar in 3D arata fantastic.
 

In Transformers 3, Shia LaBeouf se intoarce in rolul lui Sam Witwicky, pentru a lupta alaturi de Transformers in batalia care are ca miza salvarea Pamantului.
 

Din distributie fac parte: Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, Kevin Dunn, cu John Malkovich si Frances McDormand.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies