marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Sicario" a avut premiera la Londra. Benicio del Toro si Emily Blunt duc un razboi in lumea cartelurilor de droguri sud-americane

Benicio Del Toro, Emily Blunt si Josh Brolin au infruntat vremea londoneza, dar s-au incalzit cu entuziasmul fanilor, la premiera filmului "Sicario".

Sicario a avut premiera la Londra. Benicio del Toro si Emily Blunt duc un razboi in lumea cartelurilor de droguri sud-americane

Este vorba despre o pelicula de actiune care face o incursiune in lumea cartelurilor de droguri sud-americane. Dar, de aceasta data, personajul central nu e un barbat, ci o femeie.

 

"Sicario", care inseamna "asasin platit" in spaniola, exploreaza tentativele autoritatilor americane de a tine sub control un razboi al drogurilor, care se duce la frontiera americano-mexicana.

 

Emily Blunt joaca rolul unei agente FBI trimise in Mexic sa colaboreze cu un agent secret interpretat de Josh Brolin si un personaj misterios pe nume Alejandro. Descopera insa ca granita dintre baietii buni si cei rai nu e atat de clara cum credea ea.

 

 

Benicio Del Toro: "Actorilor le plac asemenea roluri, fiindca ai sansa de a-ti calibra energia. In acest caz, eu am incercat sa o mentin sub un anumit nivel."

 

"Sicario" este unul dintre putinele filme de actiune cu o femeie in rolul principal si se spune ca scenaristul a fost presat sa-si transforme personajul in barbat, dar a refuzat. Daca va avea succes, "Sicario" ar putea fi un deschizator de drumuri, conform Stirile ProTV.

 

 

Emily Blunt: "Industria trebuie sa dea atentie filmelor ca "Sicario" si reactiei publicului la ele. Cred ca oamenii se vor duce sa-l vada si poate sa faca multi bani."

 

Pe de alta parte, actrita de origine britanica si proaspat devenita cetatean american a fost nevoita sa le ceara scuze noilor ei compatrioti. Ea a spus ca, dupa ce a vazut dezbaterea candidatilor republicani la presedintie, s-a gandit ca a facut o greseala ingrozitoare luandu-si cetatenia. Presa republicana n-a reactionat prea bine.

 

Emily Blunt: "A fost o gluma nevinovata pe care au scos-o din context, dar ... ce sa-i faci?"

 

 

Americanii, cel putin cei amatori de filme, au dovedit ca nu-i poarta pica: "Sicario" a avut incasari de aproape 400.000 de dolari in weekend, desi a rulat doar in sase cinematografe, in toata America.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies