marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Simon Pegg revine alaturi de Tom Cruise in Mission: Impossible 5

Simon Pegg se intoarce alaturi de Tom Cruise in Misiune Imposibila 5, spre bucuria fanilor care nu stiau daca personajul sau va mai fi inclus in serie.

Simon Pegg revine alaturi de Tom Cruise in Mission: Impossible 5

Tom Cruise isi va relua rolul super-agentului Ethan Hunt in al cincilea film din aceasta franciza produsa de Paramount Pictures, o continuare a blockbusterului din 2011 „Misiune: Imposibila - Ghost Protocol”. Simon Pegg a jucat rolul lui Benji  Dunn.

Intr-un interviu video acordat in Marea Britanie, Simon Pegg a marturisit ca s-a apucat de o dieta bazata pe morcovi pentru a fi in forma. Concomitent, acesta se pregateste pentru o aparitie episodica in serialul „Man Up” regizat de Ben Palmer, dupa scenariul lui Tess Morris.

 

Episodul din care va face parte actorul o prezinta pe celibatara Nancy (Bell) in drum spre petrecerea aniversara a parintilor ei. Aceasta este confudata de un strain (Pegg) ca fiind tipa cu care acesta trebuia sa se intalneasca in urma unui blind date. Intreaga incurcatura ii va aduce pe cei doi impreuna, decisi chiar sa se mute intr-un apartament.

 

 


„Misiune: Imposibila”ocupa locul al 13-lea in topul celor mai profitabile francize din istoria cinematografiei - cele patru filme care au fost lansate pana in prezent in aceasta serie au obtinut incasari totale de 2 miliarde de dolari. Regizorul este Christopher McQuarrie, iar de scenariu s-a ocupat Drew Pearce.

Filmul „Mission: Impossible 5” va fi lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2015.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies