marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mission Impossible 5: Christopher McQuarrie va regiza urmatorul film din seria cu Tom Cruise

Tom Cruise a anuntat ca isi va relua rolul super-agentului Ethan Hunt in al cincilea film din aceasta franciza produsa de Paramount Pictures, o continuare a blockbusterului din 2011 "Misiune: Imposibila - Ghost Protocol".

Mission Impossible 5: Christopher McQuarrie va regiza urmatorul film din seria cu Tom Cruise


Christopher McQuarrie este scenaristul si regizorul filmului "Jack Reacher", in care rolul principal a fost interpretat tot de Tom Cruise.

 

"Sunt incantat ca voi colabora din nou cu Chris la urmatorul film din seria «Misiune: Imposibila». Am inceput sa produc aceste filme cu scopul ca fiecare sa fie realizate de un regizor diferit, care sa isi aduca propria viziune. Chris este un cineast extraordinar, care va aduce scene de actiune ce iti fac inima sa bata mai tare si care vor incanta publicul, asa cum lumea intreaga se asteapta de la filmele din seria «Misiune: Imposibila»", a declarat Tom Cruise.  Filmul "Mission: Impossible 5" va fi lansat pe marile ecrane in 2015.

"Misiune: Imposibila" ocupa locul al 13-lea in topul celor mai profitabile francize din istoria cinematografiei - cele patru filme care au fost lansate pana in prezent in aceasta serie au obtinut incasari totale de 2 miliarde de dolari.

In ultimii 2 ani, Tom Cruise s-a reinventat si a demonstrat ca este in continuare unul dintre cele mai puternice staruri de cinema din lume. Dupa Mission Impossible: Ghost Protocol, a lansat comedia musical Rock of Ages, care, chiar daca n-a fost pe gustul criticilor, i-a adus multa mediatizare. Apoi, in acest an a urmat thrillerul Jack Reacher, a adaptare dupa romenele scrise de Lee Childs, iar in aceasta primavara a lansat SF-ul Oblivion, care a fost primit bine de fani, cu incasari de 222 de milioane de dolari.  

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies