marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Skyfall a facut incasari de 100 de milioane de $ intr-o saptamana. De ce a laudat Vaticanul noul film cu James Bond

Al 23-lea film cu Agentul 007 este deja un succes rasunator. Producatorii de la Sony au confirmat ca Skyfall a facut incasari de 100 de milioane de $, desi este lansat de cateva zile intr-un numar restrans de tari din Europa. Filmul va ajunge de abia peste o saptamana in America de Nord si pietele asiatice unde deja a starnit un interes urias.

Skyfall a facut incasari de 100 de milioane de $ intr-o saptamana. De ce a laudat Vaticanul noul film cu James Bond


Cea mai noua productie din seria 007
, cu Daniel Craig in rolul lui Bond este pe val in box office-urile din Europa de unde a strans in aproape 7 zile in jur de 100 de milioane de $. Skyfall este mai dur decat ultimele productii din serie, poate chiar mai matur. Filmul este echilibrat – actiune de calitate, scenariu bine pus la punct in comparatie cu productiile anterioare iar regia a fost apreciata de toata lumea. Locatiile din Turcia, Scotia si Shanghai sunt superbe iar muzica reprezinta cireasa de pe tort.


Skyfall are un procent excelent de 95% pe celebrul site de recenzii de filme rottentomatoes.com unde a strans pana acum din presa americana si britanica 72 de recenzii in care este laudat si doar 4 in care este pus la zid.


Pelicula a fost laudata pana si in paginile ziarului oficial al Vaticanului - L'Osservatore Romano unde i s-a acordat o atentia sporita, in nu mai putin de cinci articole ce se intindeau pe cateva pagini, scrie The Guardian. Mai mult, ziarul Vaticanului l-a numit unul dintre cele mai bune 23 de filme ale francizei, facute in ultimii 50 de ani.

Redactorii publicatiei sunt de parere ca prestatia lui Daniel Craig este buna si ca intregul film nu este atat de plin de clisee precum alte parti ale francizei. In plus, James Bond pare "mai uman, capabil de a simti emotii si chiar de a plange: intr-un cuvant, pare mai aproape de realitate". "Pentru James Bond nimic nu va mai fi la fel pe marile ecrane" au completat ziaristii de la Vatican.

Intr-un alt articol chiar se compara prestatia diferitilor actori care l-au interpretat pe James Bond. De altfel, insusi Craig a declarat ca se simte complet diferit de inaintasii sai, insa admite ca Sean Connery este "un punct de referinta". Papa Benedict l-a mandatat pe Gian Maria Vian, editorul sef al publicatiei, sa ramana la curent cu toate formele culturii pop.

In Skyfall, in urma unei misiuni esuate, agentul James Bond (Daniel Craig) se retrage pe o insula pentru a se recupera si este declarat mort. Un atac asupra sediului MI6 din Londra il forteaza pe acesta sa revina la datorie. Din motive de securitate sediul MI6 este mutat, iar statutul lui M (Judi Dench) este amenintat de noul presedinte al Comitetului de Inteligenta si Securitate: Mallory (Ralph Fiennes). Teroristul Raoul Silva (Javier Bardem) o are si el in vizor pe M, distrugerea acesteia fiind prioritatea lui. Inconjurata de atatea amenintari, M il mai are ca aliat doar pe Agentul 007 – devotamentul acestuia fata de ea fiind pus la incercare.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies