marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lumea chiar e prea mica pentru James Bond: Skyfall, cel mai vizionat film din Romania in 2012

007: Coordonata Skyfall, cel mai nou film James Bond, a batut recordul de incasari pentru primul weekend in care a rulat in cinematografele din Romania, fiind astfel cel mai vizionat film al anului 2012 in primele 3 zile de la lansarea oficiala.

Lumea chiar e prea mica pentru James Bond: Skyfall, cel mai vizionat film din Romania in 2012

Aproape 75.000 de romani l-au vazut pe Daniel Craig in rolul unui James Bond clasic, gata sa rezolve cele mai grele misiuni, indiferent de sacrificiul personal pe care trebuie sa-l faca in acest scop.

Skyfall a fost apreciat de criticii din intreaga lume, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme Bond si, asa cum se vede deja din incasari, preferatul publicului roman.

“Se pare ca lumea chiar nu este de ajuns pentru James Bond in Skyfall. Ne bucura ca agentul 007 a incheiat cu succes si misiunea intrecerii recordurilor  de box office in 2012 si credem ca va fi unul dintre cele mai vizionate filme ale anului. Skyfall este un omagiu adus clasicelor filme Bond, dar este si plin de surprize, dezvaluite cu eleganta si umorul specifice agentului 007. Pe scurt, este un film pe care trebuie sa il vezi daca esti fan Bond. Iar daca nu esti, te va convinge sa fii”, a declarat Oana Florea, Marketing Manager Forum Film Romania.


 


007: Coordonata Skyfall/Skyfall
incepe in mod surprinzator, chiar cu o misiune esuata: sediul MI6 este atacat, iar identitatile agentilor secreti din intreaga lume sunt dezvaluite. M (Judi Dench) este fortata sa mute urgent sediul agentiei, iar autoritatea ei este pusa la incercare de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul presedinte ale Comitetului de Securitate si Inteligenta.



Amenintata si din interior, si din exterior, M ramane cu un singur aliat de incredere: Bond. Agentul 007, ajutat de colega sa, Eve (Naomie Harris), pornesc pe urmele periculosului Silva (Javier Bardem), pentru a afla care sunt motivatiile ascunse in spatele atacurilor periculosului dusman.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies