marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Skyfall, cel mai de succes film cu Agentul 007 din istorie: James Bond a ajuns si in Afghanistan

Skyfall, cel de-al 23 film din seria 007 a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din istoria francizei, scrie Hollywood Reporter. Daniel Craig a sarbatorit "evenimentul" cu o vizita surpriza in Afghanistan, unde a vizionat filmul alaturi de 800 de soldati britanici cantonati in provincia Helmand.

Skyfall, cel mai de succes film cu Agentul 007 din istorie: James Bond a ajuns si in Afghanistan

 

In mai putin de o luna de la premiera, pelicula Skyfall a devenit cel mai de succes film din seria James Bond, rapoartele de incasari aratand o cifra record: de 669 de milioane de dolari. Dintre acestia, 507 milioane provin din incasari internationale, iar restul din Statele Unite, potrivit Hollywood Reporter.  Filmul cu Daniel Craig, Judi Dench, Javier Bardem, Naomie Harris, Ralph Fiennes i-a costat pe cei de la MGM si Sony putin sub 200 de milioane de $. 

 

Regizat de Sam Mendes, Skyfall a reusit sa stranga 669 de milioane de dolari, depasind astfel recordul de 599 milioane de dolari, stabilit in anul 2006 de pelicula "Quantum of Solace", insa cel de-al 23-lea film cu James Bond nu a intrat inca pe pietele asiatice. Astfel pelicula ramane in cursa cu sanse reale pentru a atinge  un miliard de $ incasari mondiale.
 


 

Skyfall ar putea deveni astfel al 14-lea film care trece de pragul de un miliard de dolari incasari globale dupa Avatar, Titanic, The Avengers, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, Transformers: Dark of the Moon, The Lord of the Rings: The Return of the King, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, Toy Story 3, The Dark Knight Rises, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, Star Wars: The Phantom Menace, Alice in Wonderland, The Dark Knight.
 

 

Daniel Craig si-a continuat turneul de promovare a peliculei in jurul lumii cu o vizita surpriza facuta duminica in Afghanistan. Actorul in vasrta de 44 de ani a vizitat baza militara din Camp Bastion, a stat de vorba cu soldatii carora le-a prezentat noul sau film si chiar a fost lasat sa traga cu o mitraliera. "Am avut multi vizitatori aici, dar vizita lui Daniel Craig a fost speciala. Pare sa se fi simtit bine in rolul de comandant", a glumit Rob Ingham, unul dintre comandantii soldatilor britanici din Afghanistan.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies