marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Skyfall, filmul la care s-a uitat toata Europa weekend-ul trecut. Ce recorduri a batut la debut pelicula cu Daniel Craig

Bond is back. Skyfall, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului a avut debutul in cinematografele din Marea Britanie, unde a spart noi recorduri si s-a clasat pe prima pozitie in box-office.

Skyfall, filmul la care s-a uitat toata Europa weekend-ul trecut. Ce recorduri a batut la debut pelicula cu Daniel Craig

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera Skyfall


 

Americanii mai au de asteptat pana pe 9 noiembrie pentru a vedea al 23-lea film Bond din istorie, dar Skyfall rupe deja recorduri. In primul weekend de lansare, Skyfall a reusit sa intre pe prima pozitie in box-office in 25 de tari si a reusit sa stranga incasari de 77.7 milioane de dolari. Acesta fiind cel mai bun debut pe pietele non americane din istoria francizei.

 

Skyfall a strans jumatate din incasari doar din Marea Britanie, 32.4 milioane de dolari, in primul weekend. Cei de la deadline.com sustin ca Skyfall a obtinut cele mai bune cifre in weekendul de debut din Marea Britanie din acest an si este al doilea cel mai bun debut din weekend din istorie dupa Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 in Marea Britanie.



 

Skyfall a fost bine primit in Franta, de unde a obtinut 9 milioane de dolari si Rusia de unde a obtinut 8.6 milioane de dolari. De altfel, Skyfall este filmul cu cel mai bun debut din serie in care joaca Daniel Craig.

 

 

 

Un factor important au fost si recenziile foarte bune pe care Skyfall le-a primit, fiind considerat de majoritatea criticilor drept cel mai bun film Bond din istorie. Totusi grosul incasarilor sunt asteptate din SUA si China unde pelicula va ajunge in urmatoarele doua saptamani


Filmul a avut in acest weekend premiera si in Romania. Intre pasiune si pericol, intre actiune irezistibila si misiuni aproape imposibile, James Bond (Daniel Craig) revine intr-o noua productie sub numele de cod Skyfall, alaturi de noua Bond Girl. Severine (Berenice Marlohe) nu este doar o femeie frumoasa, ci si curajoasa care nu va ezita niciun moment sa se alature lui James Bond in misiunea impotriva lui Raoul Silva (Javier Bardem). Regizat de Sam Mendes si produs de studiorile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), Skyfall ii aduce impreuna pe Daniel Craig, Javier Bardem, Berenice Mahlohe, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Judi Dench si Ben Whishaw.

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies