marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Dumb and Dumber To", cu Jim Carrey si Jeff Daniels, cel mai urmarit film in SUA, la 20 de ani de la lansarea comediei originale. Ce incasari a facut

Filmul "Mai tantalau, mai gogoman/ Dumb and Dumber To", cu Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden si Kathlene Huslin, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 38 de milioane de dolari de vineri pana duminica.

Dumb and Dumber To , cu Jim Carrey si Jeff Daniels, cel mai urmarit film in SUA, la 20 de ani de la lansarea comediei originale. Ce incasari a facut

Comedia "Mai tantalau, mai gogoman/ Dumb and Dumber To", regizata de Bobby Farrelly si Peter Farrelly, avandu-i in distributie pe Jeff Daniels, Jim Carrey, Laurie Holden si Kathlene Huslin, s-a clasat pe primul loc in box office-ul nord-american, obtinand incasari de 38 de milioane de dolari, in primul weekend de difuzare. Filmul ii are ca protagonisti pe Lloyd si Harry, care, la 20 de ani dupa prima lor aventura, pornesc intr-o noua calatorie pentru a o gasi pe fiica lui Harry, despre care acesta tocmai a aflat ca exista si care a fost data spre adoptie imediat dupa nastere, potrivit boxofficemojo.com.

Pelicula "Cei 6 super eroi/ Big Hero 6", produsa de Marvel Studios si Walt Disney, regizata de Don Hall si Chris Williams, a ocupat locul al doilea, cu incasari de 36 de milioane de dolari in al doilea weekend de difuzare. Filmul de animatie prezinta legatura speciala ce se formeaza intre un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, si un robot urias gonflabil, Baymax, care, impreuna cu un grup de prieteni tehnologizati, lupta pentru apararea orasului San Fransokyo de un complot criminal ce incearca distrugerea metropolei.



Locul al treilea in topul incasarilor de vineri pana duminica din cinematografele nord-americane a revenit peliculei "Interstellar: Calatorind prin Univers", regizata de Chris Nolan, care a obtinut 29,19 milioane de dolari in al doilea weekend de difuzare. Cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway in rolurile principale, filmul "Interstellar: Calatorind prin Univers" ii poarta pe spectatori intr-o spectaculoasa calatorie in spatiu, care depaseste limitele imaginabilului si le ofera o experienta unica, interstelara.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies