marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Soc pentru fanii serialului Family Guy: ce personaj central a fost ucis si scos din show

Fanii serialului Family Guy, creat de Seth MacFarlane, au avut un soc duminica seara. In noul episod, unul dintre personajele centrale a fost ucis, spre uimirea spectatorilor, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Soc pentru fanii serialului Family Guy: ce personaj central a fost ucis si scos din show


   
Atentie urmeaza spoilere !

Desi initial serialul„The Simpsons” a celor de la Fox a creat panica in randul fanilor datorita anunturilor ca un personaj-cheie va fi omorat in noul sezon, se pare ca producatorul „Family Guy”, Seth MacFarlane, le-au luat-o inainte.
   


In timpul episodului de duminica, intitulat „Life of Brian”, cainele sofisticat si vorbitor al familiei este ucis prin strivire de o masina. El a luat-o inaintea lui Stewie pe strada, unde urmau sa se joace impreuna, moment in care acesta isi gaseste pieirea. Ranile sale au fost mult prea grave pentru a fi vindecate. Moartea lui Brian a survenit dupa ce masina timpului a lui Stewie s-a defectat si nu a mai putut fi reparata.
   


Ultimele replici ale personajului au fost: „Mi-ati oferit o viata minunata, va iubesc pe toti”. S-a uitat pentru ultima data la cei dragi inlacrimati asezati in jurul sau, inainte de a inchide ochii pe vecie. Cainele are parte de o ceremonie funerara plina de emotii, iar la o luna distanta, episodul ii prezinta pe membrii familiei Griffin in tentativa lor de a-l inlocui pe Brian. Motivele pentru care producatorul a decis sa omoare cainele amuzant al seriei este inca necunoscut. In schimb, acesta s-a bucurat de un tribut special printr-un mic video.
   

„Family Guy” este un serial animat american creat de Seth MacFarlane in anul 1999 pentru canalul de televiziune Fox. Serialul urmareste aventurile familiei Griffin, unde Peter Griffin este un muncitor zilier cam prostanac, dar bine intentionat si cu o parere un pic prea buna despre el. Sotia sa, Louis, este casnica si ocazional preda lectii de pian. Impreuna au trei copii: Meg, o adolescenta urata si lipsita de popularitate, Chris, copia fidela a tatalui sau si Stewie, un copil diabolic care se comporta si vorbeste ca un adult, visand la dominatie mondiala. Lor li se alatura cainele vorbitor al familiei, Brian ce este cunoscut pentru folosirea umorului absurd si pentru parodierea diverselor filme, seriale de televiziune sau sloganuri.

„Family Guy” este una dintre cele mai apreciate animatii ale momentului si a fost nominalizat de-a lungul timpului la opt premii Emmy, castigand trei dintre ele: in 2000, Seth MacFarlane castiga premiul pentru voce (Stewie Griffin), in 2002, compozitorul Walter Murphy castiga premiul pentru muzica si versuri, iar in anul 2007, Steve Fonti castiga premiul pentru cea mai buna interpretare intr-un film de animatie.
   
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies