marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara: adevaratul motiv pentru care actrita din Modern Family s-a despartit de iubitul ei, Nick Loeb. "M-am simtit folosita"

Sofia Vergara a anuntat in urma ca o saptamana ca a rupt logodna cu Nick Loeb din cauza programului incarcat. 

Sofia Vergara: adevaratul motiv pentru care actrita din Modern Family s-a despartit de iubitul ei, Nick Loeb. M-am simtit folosita

Insa, conform presei straine, adevaratul motiv ar fi faptul ca actrita din Modern Family s-a simtit folosita de acesta, care profita de numele ei celebru.

 


"Sofia s-a simtit umilita si folosita. Nick se folosea de numele ei pentru a-si promova afacerile, iar asta a deranjat-o pe Sofia, pentru ca simtea ca asta e motivul pentru care el continua relatia. Cred ca a vazut pana la urma ce oportunist era" a declarat o sursa.

 

"Nu ca ar privi pe cineva, dar, ca sa nu dau presei ocazia sa inventeze drame absurde si dureroase, prefer sa le spun personal fanilor ca Nick si cu mine am decis sa ne despartim. In ultimul timp ne-a fost din ce in ce mai greu sa gasim ocazii pentru a petrece timp impreuna si, din cauza muncii mele, iar acum a lui, a devenit din ce in ce mai greu, nu mai este deloc amuzant", a spus actrita pe contul ei de pe site-ul WhoSay.com atunci cand a anuntat despartirea. Insa, alte surse sustin ca actrita ar fi declarata ca "ma simt folosita si nu e corect".

 

 

 


Sofia Vergara, in varsta de 41 de ani, a spus in luna februarie ca planurile de nunta stagneaza si ca nu a inceput sa organizeze nimic in acest sens, potrivit femalefirst.co.uk. "Ne-am logodit de peste un an si inca nu am hotarat cum vrem sa pregatim nunta", a declarat Vergara in februarie. Intre timp, planurile lor s-au destramat.

 

 

 

Sofia Vergara a debutat ca model si a devenit cunoscuta dupa ce a aparut intr-o reclama a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune si a devenit prezentatoare si realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americana. Rolul din serialul "O familie moderna/ Modern Family" este acela care a facut-o celebra pe actrita columbiana si i-a adus doua nominalizari la Globul de Aur si doua nominalizari la premiile Emmy.Potrivit publicatiei Forbes, Vergara ocupa prima pozitie in cel mai recent top al celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari. Ea este constant in topul celor mai dorite femei din lume, iar cei din Columbia au numit-o "viagra natural pentru barbati".

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies