marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara: Sanii mei sunt reali. Actrita din Modern Family a dezvaluit pentru Vogue cat de greu ii este sa ramana un sex simbol la 41 de ani

Sofia Vergara a dezvaluit intr-un interviu pentru revista Vogue cat de greu ii este sa se pregateasca pentru covorul rosu. Actrita din serialul de comedie Modern Family a marturisit ca uneori ii este greu sa se impace cu corpul ei si formele voluptoase.

Sofia Vergara: Sanii mei sunt reali. Actrita din Modern Family a dezvaluit pentru Vogue cat de greu ii este sa ramana un sex simbol la 41 de ani

GALERIE FOTO 50 de imagini cu Sofia Vergara


Sofia Vergara este la 41 de ani una dintre cele mai dorite femei din lume, considerata un sex-simbol iar formele ei voluptoase sunt deja celebre. Insa, actrita din Columbia a dezvaluit pentru Vogue cat de dificil ii este sa isi gaseasca tinuta potrivita pentru covorul rosu, conform Huffington Post.


"O fata normala ar pune rochia pe ea imediat si ar iesi din casa. Insa, eu am nevoie de armura, nu de rochie" a glumit actrita. "Am 40 de ani, am facut un copil si port la sutien 32F. Si sunt reali. Cand ai sani falsi, dupa ce iti dai rochia jos, ei arata perfect, nu si in cazul meu. Asa ca trebuie mereu sa gasesc o rochie care sa ma ajute, sa ii ridic." a povestit Sofia.

 

Actrita a povestit ca atunci cand avea 14 ani si-a dorit  o operatie de micsorare a sanilor, pentru ca erau prea mari pentru varsta ei, insa spune ca acum e impacata cu corpul ei: "II multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat, sunt mandra de corpul meu, as fi ipocrita sa ma plang ca oamenii se uita la mine doar pentru cum arat".

 

Cunoscuta pentru rolul din serialul de succes "Modern Family", Sofia Vergara a cucerit publicul  atat prin calitatile actoricesti, dar si prin aparitiile incendiare. La 40 de ani si cu un fiu de 20 de ani, actrita sa mandreste cu faptul ca este apreciata ca o femeie seducatoare, dorita de barbati si ca si-a facut cariera cu ajutorul corpului ei.



Sofia Vergara
a fost aleasa de “The Hollywood Reporter” si de “Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanica din entertainment a avut in trecut o relatie si cu Tom Cruise. Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara odata cu aparitia serialului de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film Sofia joaca rolul Gloriei, nevesta lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".

 

 

La 23 de ani a fost diagnosticata cu cancer tiroidian, insa a reusit sa invinga boala dupa un tratament indelungat. Vergara a jucat in serialele ABC “Hot Properties” si “The Knights of Prosperity”, dar si “Dirty sexy Money”, unde a avut un rol episodic. Iar in 2007 Sofia a fost distribuita in serialul “Amas de Casa Desesperadas”, varianta columbiana a celebrului serial american “Desperate Housewives”.

Pe marele ecran a debutat in “Big Trouble” (2002), alaturi de Tim Allen si Rene Russo. Apoi, au urmat roluri in filme ca “Chasing Papi” (2003), “Soul Plane” (2004), “Lords of Dogtown” (2005), “Four Brothers” (2005) sau “Madea Goes to Jail” (2009) si New Year's Eve ( 2011). Anul acesta o vom vedea intr-un rol de femeie fatala  care vrea sa-si omoare sotul pentru a ramane cu banii sai  in "The Three Stooges".

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies