marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara: cum arata la 17 ani cea mai bine platita actrita de televiziune

Intr-un interviu acordat celor de la Daily Mail, Sofia Vergara povesteste momentul in care a fost observata de un recrutor intr-una din iesirile cu familia pe plaja si cum i-a schimbat acel moment viata.

Sofia Vergara: cum arata la 17 ani cea mai bine platita actrita de televiziune

GALERIE FOTO 50 de imagini cu Sofia Vergara

 


„Aveam 17 ani in momentul in care am fost descoperita. Eram cu parintii pe plaja cand un domn m-a intrebat daca poate sa imi faca o poza cu un Polaroid. Ca urmare a pozei facute pe plaja am facut o reclama la Pepsi si peste noapte am devenit cunoscuta in toata America Latina. De atunci am inceput sa lucrez ca model” a declarat Sofia pentru E! Entertainment aratand apoi o poza de-a ei din acea perioada care o infatisa cu parul saten, lung si sprancene groase.

 

 

 

 

 


Sofia Vergara a fost desemnata de Askmen.com cea mai dorita femeie din lume, iar revista GQ Mexic a numit-o Marilyn Monroe a Columbiei si "un soi de viagra natural pentru toti barbatii din lume". Insa, actrita a marturisit ca in tinerete i s-a spus sa isi miscoreze sanii, desi acum este apreciata in intreaga lume pentru formele ei voluptoase.

 

Vedeta si-a inceput cariera de model in anii '90 si a debutat la TV ca prezentoarea unei emisiuni de turism. Nominalizata la 2 Globuri de Aur, actrita a devenit populara cu serialul de comedie Modern Family unde a inceput sa joace din 2009. In film actrita joaca rolul nevestei lui Ed O'Neill - celebru pentru rolul lui Al Bundy din "Married with children".


La 23 de ani a fost diagnosticata cu cancer tiroidian, insa a reusit sa invinga boala dupa un tratament indelungat. In 2007 a fost aleasa de “The Hollywood Reporter” si de “Billboard”, ca fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanica din entertainment. Cu 3 ani in urma si-a lansat propria linie vestimentara “Vergara by Sofia”.

 

Si in 2013, Sofia Vergara, starul serialului de comedie "Modern Family", produs de postul ABC, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari, a anuntat revista Forbes.
 

Actrita a ocupat primul loc gratie serialului "Modern Family", insa a obtinut venituri substantiale si dupa ce si-a infiintat propria linie vestimentara, propria linie de produse pentru ingrijirea casei, comercializate de lantul de magazine Kmart, si a incheiat contracte avantajoase cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl.


Actrita cu forme voluptuoase nascuta in Columbia, le-a depasit pe Mariska Hargitay, starul serialului "Law and Order: Special Victims Unit", produs de NBC, si pe Kaley Cuoco, vedeta serialului "The Big Bang Theory", produs de CBS, ambele ocupand la egalitate locul al doilea, cu venituri de 11 milioane de dolari obtinute in ultimele 12 luni.

 

 


Vergara a jucat in serialele ABC “Hot Properties” si “The Knights of Prosperity”, dar si “Dirty Sexy Money”, unde a avut un rol episodic. Iar in 2007 Sofia a fost distribuita in serialul “Amas de Casa Desesperadas”, varianta columbiana a celebrului serial american “Desperate Housewives”.

Pe marele ecran a debutat in “Big Trouble” (2002), alaturi de Tim Allen si Rene Russo. Apoi, au urmat roluri in filme ca “Chasing Papi” (2003), “Soul Plane” (2004), “Lords of Dogtown” (2005), “Four Brothers” (2005) sau “Madea Goes to Jail” (2009) si New Year's Eve ( 2011).
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies