marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Son of God a creat controverse in ziua lansarii in cinematografele din SUA: fanii acuza ca actorul care-l joaca pe Iisus e prea sexy, criticii l-au pus la zid

Son of God, noul film care aduce povestea lui Iisus pe marile ecrane, se lanseaza in cinematografele din SUA in acest weekend. FIlmul n-a fost lipsit de controverse, iar zilele aceasta fanii au reactionat vehement pe Twitter spunand ca Diogo Morgado, actorul principal, este prea sexy pentru acest rol.

Son of God a creat controverse in ziua lansarii in cinematografele din SUA: fanii acuza ca actorul care-l joaca pe Iisus e prea sexy, criticii l-au pus la zid

 

GALERIE FOTO  Ce s-a intamplat cu 13 actori care l-au jucat pe Iisus: de la Christian Bale la Diogo Morgado

Inspirat de miniseria The Bible, care a avut un succes fenomenal, filmul Son of God a capatat o atentie sporita chiar inainte de lansarea in cinema in SUA. Denumit de catre fanele sale "# hotJesus", actorul Diogo Morgado a fost asaltat pe contul sau de Twitter cu sute de mesaje de apreciere din partea acestora, scriu cei de la Huffington Post.

 

Criticii sustin ca actorul nu a fost cea mai inspirata alegere pentru a juca in filmul " The Son of God", acesta semanand mai mult cu Brad Pitt decat cu chipul lui Iisus vadut in icoanele de pretutindeni. Carol Costello, de la CNN, a scris despre multitudinea de reactii pozitive pe care le-a starnit-o actorul fanilor, insa a criticat fatul ca producatori s-au folosit de look-ul acestuia pentru promovarea filmului.


 

 

 

 

 


Actorul portughez a declarat ca se simte flatat de atentia primita, dar ca nu asta a fost intentia lui si ca nu vrea ca mesajul filmului sau sa fie trecut cu vederea. Din pacate, criticii nu i-au acordat mai deloc recenzii pozitive. Pe Rotten Tomatoes, Son of God are un scor de doar 14%, cu 6 recenzii pozitive si 23 negative pana acum.


"Povestea este simpla si plictisitoare. Iisus arata sexy, dar filmul nu serveste in nici un fel adevarata poveste a Fiului lui Dumnezeu" au scris cei de la Metro.
 


"Realizatorii acestui film au uitat complet de metaforele povestii lui Iisus si l-au transformat intr-un film de duzina."

 

"Son of God este un film facut sa iti ia banii. Este un blockbuster hollywoodian fara nici un fel de mesaj real pentru crestini, absolut superficial. Sigur, la nivel vizual este peste toate celelalte" au spus cei de la CraveOnline.

 

 

 

 

Filmul care se va numi Son of God urmareste evolutia lui Iisus dela nastere pana la moarte, dar si invierea Sa din morti, iar pe parcursul lui vor exista secvente din miniserie, dar si scene noi. In rolul lui Iisus va juca actorul portughez Diogo Morgado. In miniseria celor de la History, una dintre cele mai emotionante scene ramane, evident, cea a rastignirii. Actorul portughez, in varsta de 32 de ani, le-a povestit celor de la Yahoo cat de grele au fost filmarile, scena rastignirii si cum l-a marcat acest rol.

 

The Bible a debutat pe 3 Martie anul trecut si a fost urmarita de 13.1 milioane de oameni, iar audienta pentru episodul final a fost de 11.7 milioane. Seria a fost cel mai vizionat program din acea perioada in Canada, Spania si Portugalia. Mai mult, DVD-ul The Bible a batut recordul pentru cea mai rapid vanduta miniserie din istorie. Pana acum pestr 100 de milioane de americani s-au uitat la acest show, audientele reusind sa depaseasca pana si seriale populare ca The Walking Dead sau Game of Thrones.

 


 

 

 

 

  


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies