marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Son of God: Iisus face miracole, este tradat si rastignit in primele imagini din filmul care spune povestea Fiului lui Dumnezeu

La sapte luni dupa publicarea informatiei potrivit careia miniseria The Bible va fi transformata intr-un film, producatorii au lansat si primul trailer oficial.

Trailer pentru Son of God: Iisus face miracole, este tradat si rastignit in primele imagini din filmul care spune povestea Fiului lui Dumnezeu

 

GALERIE FOTO  Ce s-a intamplat cu 13 actori care l-au jucat pe Iisus: de la Christian Bale la Diogo Morgado

 

 

 

 

Productia The Bible este bazata pe intamplarile din Biblie, fiind focusata pe povesti din Noul Testament. Miniseria este formata din 10 parti, care au fost reduse la doar 3 ore pentru varianta din cinematografe. Decizia de a realiza un film axat pe viata lui Iisus a venit dupa ce producatorul executiv Mark Burnett a primit oferte din partea multor cinematografe internationale.


Filmul care se va numi Son of God urmareste evolutia lui Iisus dela nastere pana la moarte, dar si invierea Sa din morti, iar pe parcursul lui vor exista secvente din miniserie, dar si scene noi. In rolul lui Iisus va juca actorul portughez Diogo Morgado. In miniseria celor de la History, una dintre cele mai emotionante scene ramane, evident, cea a rastignirii. Actorul portughez, in varsta de 32 de ani, le-a povestit celor de la Yahoo cat de grele au fost filmarile, scena rastignirii si cum l-a marcat acest rol.

 

 

"Pentru scena rastignirii, am trecut prin momente foarte grele. Am stat ore intregi pe cruce. Am filmat acea scena in 3 zile. A fost chinuitor. Dar va pot spune ca la un moment dat, in timp ce ma aflam pe cruce, ma uitam in jurul meu, la toti oamenii care lucrau, si pentru o secunda, mi-am vazut toata viata in fata ochilor. E un sentiment foarte puternic cand intelegi ce rol joci si ce personaj important reprezinti. Daca scopul unui actor este sa spuna povesti, atunci nici una nu este mai mareata decat cea a lui Iisus Hristos. Felul in care atinge inimile intregii omeniri este un privilegiu pentru un actor. Inca ma simt bulversat, nu am putut sa depasesc acea scena, inca ma bantuie".


Scena rastignirii a fost un chin nu doar pentru telespectatori, ci si pentru cei implicati in realizarea ei. Filmarile au avut loc in Maroc.
 

Diogo Morgado, actorul care-l joaca pe Iisus in mini seria "The Bible"

 

In trailer sunt prezentate secvente importante din povestea din Noul Testament, inclusiv tradarea si crucificarea fiului lui Dumnezeu. In plus, sunt scoase in evidenta si capacitatile miraculoase pe care le are Iisus.


The Bible a debutat pe 3 Martie si a fost urmarita de 13.1 milioane de oameni, iar audienta pentru episodul final a fost de 11.7 milioane. Seria a fost cel mai vizionat program din acea perioada in Canada, Spania si Portugalia. Mai mult, DVD-ul The Bible a batut recordul pentru cea mai rapid vanduta miniserie din istorie. Pana acum pestr 100 de milioane de americani s-au uitat la acest show, audientele reusind sa depaseasca pana si seriale populare ca The Walking Dead sau Game of Thrones.

 

 

 

 


Productia celor de la 20th Century Fox va fi lansata in cinematografe pe 28 februarie 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies