marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sophie Marceau si Christopher Lambert divorteaza, dupa o relatie de 7 ani

Sophie Marceau si Christopher Lambert au decis sa divorteze, "de comun acord", dupa o relatie care a durat sapte ani, a anuntat purtatorul de cuvant al celebrei actrite franceze, potrivit AFP.

Sophie Marceau si Christopher Lambert divorteaza, dupa o relatie de 7 ani


Cei doi actori, care s-au casatorit in 2012, nu au mai fost vazuti impreuna de la inceputul acestui an, iar, vineri, despartirea lor a fost confirmata de purtatorul de cuvant al actritei.
Marceau, in varsta de 47 de ani, si Lambert, in varsta de 57 de ani, s-au cunoscut in 2007, in timpul filmarilor pentru cel de-al doilea film regizat de actrita, "Disparitia din Deauville/ La Disparue de Deauville".

 

 


Anterior, Sophie Marceau a mai avut o relatie de lunga durata, intre 1985 si 2001, cu regizorul Andrzej Żuławski, cu care are un fiu, Vincent, in varsta de 19 ani. Din 2001 pana in 2007, Marceau a avut o relatie cu producatorul de film Jim Lemley, cu care are o fiica, Juliette, in varsta de 14 ani.


La randul sau, Lambert a fost casatorit, din 1988 pana in 1994, cu actrita Diane Lane, cu care are o fiica, Eleanor Jasmine, dar si cu Jaiymse Haft, din 1999 pana in 2000.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies