marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spring Breakers: cel mai controversat film din 2013 va avea o continuare, Selena Gomez si James Franco vor fi inlocuiti, care este noua poveste

Anul trecut, Spring Breakers era unul dintre cele mai controversate filme ale anului, insa unii critici s-au indragostit atat de mult de el incat l-au numit filmul anului. Altii l-au catalogat drept socant, dar nimic mai mult. Acum, producatorii de la Wild Bunch vor sa faca si o a doua parte.

Spring Breakers: cel mai controversat film din 2013 va avea o continuare, Selena Gomez si James Franco vor fi inlocuiti, care este noua poveste

Cei de la Huffington Post noteaza ca producatorii de la Wild Bunch vor sa prezinte ideea filmului Spring Breakers 2 la Cannes Film Festival Market, eveniment ce va avea loc pe durata Festivalului de Film de la Cannes in acesta luna, intre 14-21 mai.

Astfel, filmul se va numi Spring Breakers: The Second Coming, iar actiune va urmari acelasi grup de petrecareti, care acum intalnesc un o secta extremista, ce va incerca sa ii converteasca.  Irvine Welsh, autorul cartii Trainspotting, se va ocupa de scenariu, iar regia va fi semnata de Jonus Akerlund. Primul film a fost regizat de Harmony Korine si l-a avut pe James Franco in rol principal.

Presedintele studioului independent a declarat ca acest proiect nu va fi un sequel direct, ci un fel de al doilea capitol al aceleiasi povesti. Personajele vor fi altele, iar distributia va fi una cu totul noua. "Nu este chiar un sequel, dar vor fi cateva aluzii si referinte clare la personajele din filmul original" a spus Vincent Maraval, co-presedinte al studioului Wild Bunch.


Primul film Spring Breakers a starnit multe controverse peste Ocean de la primele imagini lansate. Fetitele cuminti Selena Gomes si Vanessa Hudgens au socat cu transformarea lor in tinere rebele, iar James Franco este greu de recunoscut in rolul unui traficant de droguri inspirat de look-ul rapperilor din SUA. Si totusi, americanii par sa se fi indragostit de Spring Breakers.


Patru actrite - sexy, tinere, celebre, dorite - si-au unit fortele in filmul "Spring Breakers" unde fac o gasca de temut. Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson sunt cele 3 actrite care au socat cu transformarea lor. Pline de viata, nebune si puse pe distractie, ele interpreteaza patru studente care ajung sa jefuiasca un restaurant pentru a pleca in vacanta de primavara. Culmea, cel care le scoate pe cautiune este un dealer de droguri si arme (James Franco) care in schimb le cere sa faca niste "comisioane" pentru el.


 

 

Fetite tinere sumar imbracate, droguri, arme, jafuri si multe scene de sex - acestea au fost elementele care l-au transfromat intr-unul dintre cele mai controversate filme din ultimii ani. Insa criticii au fost blanzi si unii chiar l-au laudat mai mult decat se astepta oricine. Multi l-au numit cel mai fascinant film lansat in 2013, iar altii considera ca poate deveni un hit pentru cultura populara americana.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies