marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spring Breakers: scenele de nuditate care au ingrozit-o pe Vanessa Hudgens

Fetele bune ale Hollywood-ului au devenit fete rele. Posterele si un trailer pentru Spring Breakers le arata pe Selena Gomez si Vanessa Hudgens in niste iposaze in care fanii nu credeau ca le vor vedea vreodata.

Spring Breakers: scenele de nuditate care au ingrozit-o pe Vanessa Hudgens

Filmul in care Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson si Rachel Korine jefuiesc un restaurant in incercarea de a face rost de bani pentru o excursie in vacanta de primavara a avut anul trecut premiera la Festivalul de la Venetia, insa ajunge la cinema in SUA in luna martie. Spring Breakers este scris si regizat de Harmony Korine.


Povestea se invarte in jurul a patru studente pe nume Brit, Candy, Cotty si Faith (Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Rachel Korine si Selena Gomez), care sunt cele mai bune prietene din scoala primara si impart acelasi dormitor la camin. Dornice de aventuri spectaculoase si incitante, fetele economisesc bani pentru vacanta de primavara, dar decizia neinspirata de a jefui un restaurant le vara sub influenta nefasta a lui Alien (James Franco), un rapper care face trafic de droguri si de arme.

 

 


Vanessa Hudgens
le-a marturisit celor de la Vulture ca regizorul Harmony Korine le-a pus pe actrite sa se uite la adevaratele spring breakers (termen folosit pentru tinerele dornice sa experimenteze si sa traiasca la limita): "Filmam o scena cu o petrecere si erau acolo doua fete, care in viata reala fac ceea ce facem noi in film. Erau intinse pe jos topless si se sarutau una cu alta. Apoi, au renuntat si la lenjerie intima iar eu am intrat in panica. Stateau fetele ale goale la doi pasi de mine, era o nebunie" a spus actrita.


Se pare ca filmul a solicitat-o mult mai mult decat se astepta pe actrita de 24 de ani, care a zis ca nu ar mai repeta niciodata asa ceva: "Am ajuns cu nervii la pamant. I-am spus agentului mei ca nu mai vreau sa fac asa ceva niciodata".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies