marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Spring Breakers: printesele Disney au ajuns fete rele, Vanessa Hudgens si Selena Gomez intr-un trailer fara perdea

Primul trailer pentru Spring Breakers in care Vanessa Hudgens si Selena Gomez isi ingroapa imaginile de fete cuminti s-a lansat online.

Spring Breakers: printesele Disney au ajuns fete rele, Vanessa Hudgens si Selena Gomez intr-un trailer fara perdea


Filmul in care Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson si Rachel Korine jefuiesc un restaurant in incercarea de a face rost de bani pentru o excursie in vacanta de primavara a avut anul trecut premiera la Festivalul de la Venetia, insa ajunge la cinema in SUA in luna martie. Filmul este scris si regizat de Harmony Korine.


Povestea se invarte in jurul a patru studente pe nume Brit, Candy, Cotty si Faith (Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Rachel Korine si Selena Gomez), care sunt cele mai bune prietene din scoala primara si impart acelasi dormitor la camin. Dornice de aventuri spectaculoase si incitante, fetele economisesc bani pentru vacanta de primavara, dar decizia neinspirata de a jefui un restaurant le vara sub influenta nefasta a lui Alien (James Franco), un rapper care face trafic de droguri si de arme.


Alien le plateste cautiunea si le elibereaza din inchisoare, insa orice serviciu trebuie platit si fetele se trezesc implicate in afacerile ilegale ale acestui personaj dubios, parte buna fiind aceea ca au parte de aventura vietii lor. Incurajate de noul lor prieten, nu se stie cat de departe sunt dispuse sa mearga cele patru prietene pentru a experimenta o vacanta de primavara pe care nu o vor uita niciodata.
 

Fanii americani is doresc sa le vada pe printesele Disney Selena Gomez ( joaca in filme de la varsta de 7 ani) si Vanessa Hudgens in roluri de fete rele.

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies