marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Trek Into Darkness: Benedict Cumberbatch ameninta sa distruga lumea asa cum o stim noi, trailer subtitrat pentru unul dintre cele mai spectaculoase filme ale anului

Trailerul international pentru Star Trek Into Darkness a fost lansat, iar fanii spun ca este cel mai bun de pana acum. De aceasta data, in prim plan apar Benedict Cumberbatch si Chris Pine, iar filmul promite sa fie unul dintre cele mai mari blockbustere ale anului.

Star Trek Into Darkness: Benedict Cumberbatch ameninta sa distruga lumea asa cum o stim noi, trailer subtitrat pentru unul dintre cele mai spectaculoase filme ale anului


"Crezi ca lumea ta e siguranta? Te inseli. Este o iluzie. Bucura-te de ultimele clipe de pace
" ameninta Benedict Cumberbatch in noul trailer pentru Star Trek Into Darkness.


Desi nu este clar inca ce personaj negativ va juca actorul, noul trailer dezvaluie inceputul unui razboi integalatic de proportii, in care capitanul Kirk si echipajul sau trebuie sa scape cu viata si sa salveze lumea de la distrugere.
 

 


In noile imagini, apare mai mult si actrita Alice Eve, care a facut furori printre fani: actrita apare intr-o ipostaza sexy, doar in lenjerie intima.

 


Filmat si tinut in mare secret de producatori, Star Trek Into Darkness este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Actiunea noului film se va concentra pe acelasi echipaj al navei Enterprise. Cand acesta este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau.

 

 

Star Trek a facut in 2009 385 de milioane de dolari in box-office-ul international si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Povestea care urmareste aventurile navei USS Enterprise (NCC-1701) a fost creata de scenaristul Gene Roddenberry si produsa sub forma de serial televizat de Desilu Production in 1966 si de Paramount Television in 1968. De atunci eroii din universul Star Trek au devenit un fenomen cultural in toata lumea. In total franciza contine 5 seriale de televiziune (printre care Star Trek: Next Generation), 11 lungmetraje si numeroase carti si jocuri.

Star Trek Into Darkness se va lansa si in Romania pe 24 mai 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies