marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Trek Into Darkness: imaginile care dezvaluie secretul celui mai asteptat film SF din 2013

Star Trek: Into Darkness este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, care promite sa devina un blockbuster cu incasari uriase. Revista Entertainment Weekly a lansat imagini noi, care le ofera fanilor indicii despre ce se va intampla in filmul regizat de J.J. Abrams.

Star Trek Into Darkness: imaginile care dezvaluie secretul celui mai asteptat film SF din 2013


J. J. Abrams tine in mister detalii despre personajul negativ, care este jucat de Benedict Cumberbatch, despre care se speculeaza tot felul de scenarii, inclusiv ca l-ar juca pe maleficul Khan. Revista Entertainment Weekly a numit numarul special "Voyage Into the New Star Trek Kirk & Khan.", dezvaluind astfel un secret pe care producatorii se chinuie sa-l tina ascuns: identitatea eroului negativ interpretat de Benedict Cumberbatch.

Chiar daca fanii speculeaza de luni intregi ca acesta va fi personajul negativ, pana acum, nici J.J. Abrams si nici producatorii  nu au confirmat acest lucru, insa e posibil ca secretul sa fi fost dezvaluit de noile imagini din Entertainment Weekly. Regizorul J.J. Abrams a semanat personajul lui Cumberbatch cu un dictator. In noua imagine, acesta apare escortat de trupele Federatiei, indicand ca planul sau include si o razbunare personala fata de capitanul navei Enterprise, Kirk (Chris Pine). Momentan,  numele personajului sau este cunoscut ca John Harrison.

 

Chris Pine apare si el intr-o noua imagine. Actorul e de parere ca misterul cu care este invaluit acest film ii tine in priza pe fani: "Asta e partea fascinanta, nu stii niciodata la ce sa te astepti si ce se va intampla. Oricand poti sa ai parte de surprize. Se pot schimba dialoguri, personaje. Experienta producatorilor in televiziune ajuta enorm, o sa fie ceva deosebit" a spus actorul despre Stark Trek Into Darkness.


Fanii pot vedea si noua imagine din film cu Zoe Saldana. Actrita din Avatar va juca rolul locotenentului Uhura, unul din membrii echipajului condus de Capitanul Kirk si care are o poveste de dragoste cu Spock (Zachary Quinto). Cei doi actori au fost entuziasmati de scenariu si idila, mai ales ca personajele lor apartin unor specii diferite. Zoe Saldana a avut o cerinta speciala pentru scenaristi: "Le-am zis ca vreau ca Uhura sa fie dura si sa aiba parte de mai multa actiune si asa va fi".

 

 

Regizorul J.J. Abrams a dezvaluit ca de aceasta data a tinut cont mult mai mult de cerintele actorilor, care au contribuit si ei la scenariu: "Cu siguranta, de aceasta data si-au exprimat mult mai tare opiniile. In primul film, se bazau mai mult pe increderea in mine, insa nu isi demonstrasera ca sunt acele personaje. Acum, ei chiar cred in personajele lor pentru ca le-am spus si si-au dat seama cat de iubite sunt de catre fanii seriei. Au venit cu sugestii si unele dintre ele au functionat, sunt o echipa foarte inteligenta".

 

 

Filmat si tinut in mare secret de producatori, Star Trek Into Darkness este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Actiunea noului film se va concentra pe acelasi echipaj al navei Enterprise. Cand acesta este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau.

 

Star Trek a facut in 2009 385 de milioane de dolari in box-office-ul international si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Povestea care urmareste aventurile navei USS Enterprise (NCC-1701) a fost creata de scenaristul Gene Roddenberry si produsa sub forma de serial televizat de Desilu Production in 1966 si de Paramount Television in 1968. De atunci eroii din universul Star Trek au devenit un fenomen cultural in toata lumea. In total franciza contine 5 seriale de televiziune (printre care Star Trek: Next Generation), 11 lungmetraje si numeroase carti si jocuri.

 

 

Star Trek Into Darkness se va lansa si in Romania pe 24 mai 2013.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies