marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Trek Into Darkness: ce ascunde imaginea care i-a innebunit pe fanii celui mai asteptat film SF din 2013

Fanii celui mai asteptat film SF al anului au parte de o noua bucurie. Cu 3 luni inainte de lansarea lui Star Trek Into Darkness in cinematografe, producatorii au lansat un poster interactiv, in care apare eroul negativ, jucat de Benedict Cumberbatch.

Star Trek Into Darkness: ce ascunde imaginea care i-a innebunit pe fanii celui mai asteptat film SF din 2013

Posterul interaactiv este o combinatie intre imaginile din trailer si primul poster lansat pentru film si arata cum lumea este distrusa de maleficul Khan, despre care se presupune ca ar fi interpretat de Benedict Cummberbatch.  J. J. Abrams tine in mister detalii despre personajul negativ si sper ca fanii sa fie uimiti cand vor urmari filmul.


Filmat si tinut in mare secret de producatori, Star Trek Into Darkness este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Actiunea noului film se va concentra pe acelasi echipaj al navei Enterprise. Cand acesta este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau.

Star Trek a facut in 2009 385 de milioane de dolari in box-office-ul international si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Povestea care urmareste aventurile navei USS Enterprise (NCC-1701) a fost creata de scenaristul Gene Roddenberry si produsa sub forma de serial televizat de Desilu Production in 1966 si de Paramount Television in 1968. De atunci eroii din universul Star Trek au devenit un fenomen cultural in toata lumea. In total franciza contine 5 seriale de televiziune (printre care Star Trek: Next Generation), 11 lungmetraje si numeroase carti si jocuri.

Star Trek Into Darkness se va lansa si in Romania pe 24 mai 2013.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies