marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars: The Force Awakens va detrona Avatar si va deveni filmul cu cele mai mari incasari in SUA din toate timpurile.  A strans 1,5 miliarde de dolari in 19 zile 

Noul film din saga "Star Wars" se plaseaza in fruntea box office-ului nod-american al treilea weekend consecutiv, in cursul caruia a depasit recordul detinut de "Avatar", potrivit Exhibitor Relations si Disney, preluate luni de AFP. 

Star Wars: The Force Awakens va detrona Avatar si va deveni filmul cu cele mai mari incasari in SUA din toate timpurile. A strans 1,5 miliarde de dolari in 19 zile

"Star Wars: The Force Awakens" a trecut de pragul de 1,5 miliarde de dolari incasari in toata lumea in 19 zile de la lansare, inregistrand 740 de milioane de dolari in America de Nord si 770,5 milioane in celelalte tari, arata compania Disney, producatorul filmului.

 

Primul "Star Wars" dupa zece ani nu a mai avut incasari in America de Nord ca in al doilea week-end de la lansare (149,2 milioane de dolari) si nici ca in primul (238 milioane), dar continua sa bata recorduri. In al treilea weekend in America de Nord a inregistrat incasari record de 88,3 milioane de dolari, mai mult decat cele de la "Avatar", care totalizase 68,5 milioane in a treia saptamana de difuzare in 2009.  Astfel, The Force Awakens are toate sansele sa depaseasca recordurile stabilite de Avatar, la nivel global, fiind singurul film cu incasari de 2 miliarde de dolari worldwide.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies