marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Starul din RoboCop, Joel Kinnaman, il inlocuieste pe Tom Hardy in super productia Suicide Squad

Suedezul Joel Kinnaman, cunoscut cel mai recent din filmul RoboCop, unde a jucat rolul principal, il inlocuieste pe Tom Hardy in filmul celor de la DC Comics, Suicide Squad, anunta cei de la The Wrap.

Starul din RoboCop, Joel Kinnaman, il inlocuieste pe Tom Hardy in super productia Suicide Squad

Dupa ce Tom Hardy a renuntat la rolul principal din Suicide Squad, film care reuneste cativa dintre cei mai populari raufacatori din universul DC Comics, producatorii de la Warner Bros au fost nevoiti sa gaseasca un alt actor potrivit pentru rolul lui Rick Flagg, liderul grupului.

 

Un nume vehiculat pentru rol a fost Jake Gyllenhaal, dar nici acesta nu a ajuns la o intelegere cu producatorii, asa ca acestia au trecut la urmatorul nume de pe lista. Asfel, suedezul de 35 de ani, se alatura distributie de vis.
 

 

Astfel, Joel Kinnamn il va juca Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie) si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne). Conform presei, motivul pentru care a renuntat la proiect este programul incarcat, iar filmarile s-ar suprapune cu cele pentru The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, si cu Leonardo DiCaprio in distributie.

Will Smith, Margot Robbie si Jared Leto sunt primele nume confirmate pentru filmul cu supereroi, anunta Hollywood Reporter. Pe langa distributia de vis, fanii vor avea si o surpriza de proportii: Jared Leto, premiat cu Oscar in 2014 pentru rolul secundar din "Dallas Buyers Club", il va juca pe celebrul The Joker. Astfel, Leto este primul actor care joaca acest erou negativ, de la Heath Ledger incoace.

 


 


Filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".


Galerie foto


Modifică setările cookies