marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steve Carell este greu de recunsocut in drama Foxcatcher: cum arata in rolul unui criminal schizofrenic

Steve Carell apare in prima imagine oficiala din drama Foxcatcher, regizata de Bennett Miller, cunoscut pentru filme ca Moneyball sau Capote.

Steve Carell este greu de recunsocut in drama Foxcatcher: cum arata in rolul unui criminal schizofrenic

Steve Carell este greu de recunoscut in prima imagine din Foxcatcher, o drama cu sanse la Oscar, asa cum sustine presa americana. Filmul Foxcatcher il va purta inca o data pe Bennett Miller (nominalizat la Oscar) regizorul filmelor "Capote" si "Moneyball" pe urmele unei povesti adevarate, de data asta despre un subiect mai bizar.

 


Scris de Max Frye si Dan Futterman (Capote), scenariul prezinta viata lui John du Pont (Steve Carell), un milionar pasionat de timbre si pasari, si, totodata, un schizofrenic paranoic, care construieste centrul de wrestling Team Foxcatcher pe proprietatea lui din Pennsylvania. In 1996, el l-a asasinat pe castigatorul medaliei de aur la wrestling, David Schultz (Mark Ruffalo), un prieten vechi de-al sau, despre care du Pont credea ca (asa cum s-a dovedit pe parcursul procesului) s-a implicat intr-o conspiratie internationala pentru a-l ucide.

 

 

Regizorul Bennett Miller a declarat de ce l-a ales tocmai pe Carell ca protagonist, intr-un rol mai putin obisnuit pentru actorul de comedie. "Am facut primul test si nimeni nu l-a recunoscut pe Steve la auditie. Este imbatranit in film si fata este schimbata, arata complet diferit. Pentru un film despre un criminal schizofrenic, probabil ca ar numerosi alti actori care ar aparea pe lista. Din pacate, Steve n-ar fi prima optiune pentru multi producatori si regizori. Si tocmai asta mi s-a parut fascinant, pentru ca e ceva la care nu te astepti. John Du Pont este un personaj pe care nimeni nu l-a crezut in stare de faptele sale grotesti. Si am evitat sa distribui in acest rol un actor care sa ofere sentimentul de teama" a spus Miller pentru Collider.com

 

Foxcatcher are o distributie impresionanta formata din nume ca Steve Carell, Mark Ruffalo, Channing Tatum, Vanessa Redrgave, Sienna Miller si urmeaza sa fie lansat in SUA pe 20 decembrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies