marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", in premiera pe marile ecrane romanesti, pe 23 august. Vezi trailerul 

Filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", cu Ashton Kutcher in rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane din Romania, pe 23 august, informeaza distribuitorii, Hollywood Multiplex Operations.

Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea , in premiera pe marile ecrane romanesti, pe 23 august. Vezi trailerul

Din distributia filmului "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" fac parte Ashton Kutcher, Josh Gad, Dermot Mulroney, Matthew Modine, John Getz si J.K. Simmons.


Este nevoie de un singur om pentru pornirea unei revolutii. "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" este povestea extraordinara a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic si antreprenorul desavarsit care a facut imposibilul. Filmul spune povestea tulburatoare a omului care a trasat viitorul tehnologiei si a schimbat lumea pentru totdeauna.

 

 

 


Regizat de Joshua Michael Stern, filmul "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea" reda aproape 40 de ani din viata co-fondatorului Apple, anii de lupta, declin si revenire care l-au facut pe Jobs simbolul de astazi.

 


Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies