marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steven Seagal se bate cu Mel Gibson in The Expendables 3: starul se alatura eroilor de sacrificiu

Veste buna pentru fanii The Expendables: Steven Seagal se afla in negocieri cu producatorii pentru a juca in The Expendables 3, scriu cei de la CinemaBlend.

Steven Seagal se bate cu Mel Gibson in The Expendables 3: starul se alatura eroilor de sacrificiu

 

Inca de la aparitia primului film, fanii s-au intrebat unde este Steven Seagal. Inclusiv Sylvester Stallone a dat de inteles ca si-l doreste pe star in franciza de actiune. Conform zvonurilor de la Hollywood, exista sanse foarte mari ca Seagal sa se alature eroilor de sacrificiu in The Expendables 3 si sa se lupte cu Mel Gibson, despre care s-a scris ca ar avea rol negativ.

 

Acesta este primul proiect important pentru Mel Gibson dupa o pauza de aproape sapte ani de cand a intrat in dizgratia celor de la Hollywood din cauza scandalurilor in care a fost implicat, cel mai cunoscut fiind acela in care, atunci cand a fost arestat pentru consum de alcool la volan, a facut mai multe comentarii antisemite ofiterului de politie. Anul trecut, credibilitatea sa a fost zdruncinata si de acuzatiile potrivit carora Gibson a sabotat realizarea unui film despre revolta evreilor din secolul doi I.Hr.  Gibson a mai jucat in thriilerul de Get The Gringo in 2012 si drama The Beaver, insa filmele sale nu au mai avut acelasi succes.

 

 

Steven Seagal a devenit celebru cu filmele sale de actiune, dar si cu stilul sau unic de a se lupta. Steven Seagal si-a facut debutul in cinematografie in anul 1987, iar pe parcursul acestor ani a jucat in numeroase filme de actiune fiind Hard to Kill (1990), Under Siege (1992), Under Siege 2 (1995), The Patriot (2001), Half Past Dead (2002), Machete (2010).

 

 

In acest moment, scenariul pentru a treia parte a seriei cu cei mai tari eroi de actiune se afla in lucru, filmul urmand sa fie lansat abia in 2014.

 

 


 

 

Filmarile pentru "The Expendables 3" vor incepe in luna august, sub bagheta regizorala a cineastului Patrick Hughes. Noul film va respecta tiparul precedentelor doua filme din aceasta serie: o echipa de mercenari extrem de bine antrenati va fi insarcinata cu capturarea unui raufacator periculos - un rol jucat in primele doua filme de Eric Roberts si de Jean-Claude Van Damme, informeaza nouvelobs.com.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies