Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steven Spielberg renunta la American Sniper, filmul cu Bradley Cooper despre lunetistul care a omorat cei mai multi oameni din istoria armatei americane 

Steven Spielberg a renuntat la American Sniper, cel mai recent proiect al sau, despre lunetistul care a ucis cei mai multi oameni in armata americana si care a avut un destin tragic.

Steven Spielberg renunta la American Sniper, filmul cu Bradley Cooper despre lunetistul care a omorat cei mai multi oameni din istoria armatei americane


Filmul trebuia sa fie o co-productie intre Warner Bros si DreamWorks, dar studiourile DreaWorks, in care este implicat Spielberg, au ales sa pareseasca proiectul. Se pare ca regizorul american ar fi abandonat filmarile pentru „American Sniper“ din cauza problemelor legate de buget. In schimb, Bradley Cooper, ramane in rolul in principal, si  este totodata producator.
 

 

„American Sniper“ are la baza romanul biografic despre Chris Kyle, un puscas marin cu foarte multe distinctii militare, care a fost numit cel mai periculos lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii. Din cele 255 de incercari de a ucide inamicii, 160 au fost reusite, desi nu exista cifre oficiale din partea Pentagonului. Soldatul a luptat de patru ori pe frontul din Irak, insurgentii supranumindu-l „Diavolul din Ramadi“, oferind, de altfel, o recompensa in bani pentru cel care avea sa-l ucida. Chris Kyle a fost insa ucis in timpul unor antrenamete, la un poligon militar, de un camarad de arme, pe 2 februarie 2013.

 

Romanul, al carui titlu complet este  American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History, dezvaluie cum Chris Kyle, nascut in Texas, a stabilit un record devenind lunetistul care a impuscat cele mai multe victime cu ajutorul pustilor cu luneta pentru armata americana. Cartea a fost laudata pentru sinceritatea si franchetea cu care autorul povesteste in detaliu ce inseamna o lupta om contra om si  experientele unui razboinic cand trebuie sa isi elimine inamicii, de la apropiere sau distanta. Romanul sau a fost best-seller New York Times timp de 18 saptamani.

 

Recent, Spielberg a oprit productia la un alt film  intens asteptat, pe o periodata nedeterminata de timp, Roboapocalypse, sustinand ca vrea sa dezvolte o poveste si un univers pe masura asteptarilor.

 


 


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies