marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Steven Spielberg si Tom Hanks fac un nou serial despre Al Doilea Razboi Mondial, o continuare de la Band of Brothers si The Pacific

Steven Spielberg si Tom Hanks isi unesc fortele din nou. Cei doi cineasti vor crea un nou serial despre Al Doilea Razboi Mondial, o continuare de la serialele Band of Brothers si The Pacific.
 

Steven Spielberg si Tom Hanks fac un nou serial despre Al Doilea Razboi Mondial, o continuare de la Band of Brothers si The Pacific

Cei de la HBO au confirmat ca vor crea o noua serie TV despre Al Doilea Razboi Mondial, impreuna cu Steven Spielberg si Tom Hanks. Serialul se va baza pe romanul "Masters of the Air", scris de Donald Miller, informeaza Hollywood Reporter. Serialul, care momentan nu are titlu, va explora conflictele aeriene din Cel De Al Doilea Razboi Mondial, din prisma soldatilor americania din Eighth Air Force, care au atacat si bombardat Germania. Graham Yost va fi creatoul serialului, in timp ce Spielberg, Hanks si Gary Goetzman vor fi producatori executivi.

Band of Brothers, o mini-serie de 11 ore care a fost impartita in 10 parti, a fost difuzat in 2001 si a devenit unul dintre cele mai apreciate proiecte despre Al Doilea Razboi Mondial. Miniseria a avut la baza best-sellerul scris de istoricul Stephen E. Ambrose, care a murit in 2002.
 

Band of Brothers este povestea unei echipe de elita de soldati americani ale caror izbande din timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial sunt la fel de incredibile ca si ei insisi. Pornind de la antrenamentele pe care le-au facut in Georgia in 1942, miniseria povesteste aventurile incredibile ale acestei companii care a fost parasutata in Franta chiar in dimineata Debarcarii din 1944, a condus atacul Market-Garden si cel de pe Rin, s-a luptat cu nazistii la Bastogne si la Bulge; si a capturat impenetrabilul Cuib de Vulturi al lui Hitler de la Berchtesgaden in 1945. Fiecare din cele zece episoade de o ora incepe cu marturiile recente ale veteranilor companiei, ale caror percutante cuvinte introduc dramele celor mai importante momente din istoria Companiei.


Primul episod a fost difuzat cu cateva zile inainte de evenimentele de pe 11 septembrie, care au marcat cel mai mare atac terorist asupra Americii si a atras in fata televizoarelor peste 10 milioane de spectatori.

 

The Pacific este a doua miniserie produsa se Spielberg si Hanks despre evenimentele din Al Doilea Razboi Mondial. Imediat dupa atacul japonez de la Pearl Harbor, sergentul de marina John Basilone se pregateste sa plece si sa confrunte dusmanul undeva in Pacific in timp ce ziaristul Robert Leckie se inroleaza in Infanteria Marina. Eugene Sledge, neputand sa se inroleze din cauza unui murmur la inima, isi ia la revedere de la cel mai bun prieten al sau, Sidney Phillips, care se pregateste sa plece spre tabara de instructie. La exact 8 luni dupa tragedia de la Pearl Harbor, Prima Divizie Marina, unde sunt si Leckie si Phillips, ajunge la Guadalcanal pentru a apara un aerodrom foarte bine plasat din punct de vedere strategic si a se pregati pentru un contraatac inevitabil.

 

Band of Brothers si The Pacific au fost printre cele mai scumpe productii de acest gen, cu bugete alocate intre 125 si 200 de milioane de dolari.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies