marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

STIRI PE SCURT: A fost lansat trailerul oficial al filmului "Left Behind". Scenele din "The Hobbit: The Desolation of Smaug" pe care Peter Jackson nu le-a inclus in celebra productie

Nicolas Cage revine pe marile ecrane in rolul lui Rayford Steele, pilot veteran al unei mari companii aeriene. Filmul "Left Behind", cea mai noua productie in care este implicat actorul american, este regizat de Vic Armstrong si va avea premiera in Statele Unite pe 3 octobmbrie. 

STIRI PE SCURT: A fost lansat trailerul oficial al filmului Left Behind . Scenele din The Hobbit: The Desolation of Smaug pe care Peter Jackson nu le-a inclus in celebra productie

1. S-a lansat trailerul filmului "Left Behind". Productia, bazata pe bestseller-ul american cu acelasi nume, scrie de Tim LaHaye and Jerry B. Jenkins, transpune profetiile biblice in societatea moderna, avandu-l ca protagonisti pe Nicolas Cage, Chad Michael Murray si Lea Thompson.

 



2. Scenele extinse pe care Peter Jackson le-a exclus din varianta finala filmul "The Hobbit: The Desolation of Smaug". Desi fanii asteapta cu nerabdare ultimul capitol al trilogiei "The Hobbit", imagini noi din cea de-a doua parte a filmului au fost publicate. Vezi si tu scenele pe care regizorul Peter Jackson nu a dorit sa le faca publice.




3. "Batman v Superman: Dawn of Justice" va fi lansat in primavara anului 2016. Aceasta este vestea pe care fanii Batman nu isi doreau sa o auda. Lansarea productiei regizate de Zack Snyder, in care apar Ben Affleck si Henry Cavill, a fost amanata. Motivul: producatorii nu au dorit sa rivalizeze cu filmul "Captain America 3", prin urmare au decis sa mute data premierei pe 25 martie 2016, scrie imdb.com.

 

 

 



4. Hasta la vista, baby. Arnold Schwarzenegger a dezvaluit numele urmatorului film din seria "Terminator". Arnold Schwarzenegger si-a anuntat fanii de pe Facebook ca noua productie "Terminator" va fi lansata sub titlul "Genesys", pe 1 iulie 2015. Actorul a tinut sa multumeasca publicului pentru sustinere si a garantat ca productia ii va incanta peste masura.

 

 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies