marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

STIRI PE SCURT: Noi imagini cu Ben Affleck in rolul lui Batman. Scott Adkins si Tony Jaa, alaturi de Dave Bautista in filmul "Kickboxer" 

Batman este unul dintre cele mai cunoscute personaje de benzi desenate, ce a a reusit sa cucereasca universul cinematografic si de televiziune. Aparitii in seriale, emisiuni si filme l-au transformat in eroul preferat pentru zeci de generatii.

STIRI PE SCURT: Noi imagini cu Ben Affleck in rolul lui Batman. Scott Adkins si Tony Jaa, alaturi de Dave Bautista in filmul Kickboxer

1. Ben Affleck pe platourile de filmare ale productiei "Batman versus Superman: Dawn of Justice". In 2016, publicul va avea ocazia sa vada o noua versiune a lui Batman, jucata de Ben Affleck. "Batman versus Superman: Dawn of Justice" se va lansa pe 6 mai 2016 si este considerata cea mai tare confruntare posibila a super eroilor. Pana cand productia va avea premiera in cinematografe, noi imagini de pe platourile de filmare sunt publicate de catre fanii curiosi si dornici sa afle toate detaliile legate de acest film. 



 

2. Scott Adkins si Tony Jaa se alatura fostului campion WWE Dave Bautista in distributia filmului "Kickboxer". Cei doi au fost anuntati ca numarandu-se printre actorii ce vor aparea in remake-ul 3D realizat dupa clasicul "Kickboxer", lansat initial in 1989. Prima versiune a peliculei i-a avut ca protagonisti pe Jean-Claude Van Damme si campionul mondial de kickboxing Dennis Alexio si a fost regizata de Mark Disalle. Citeste continuarea aici.



Sursa FOTO: Getty Images



3. Serialul "Big Bang Theory" continua cu sezonul 8. Dupa lungi negocieri, se pare ca producatorii si actorii care interpreteaza celebrele personaje din "Big Bang Theory" au ajuns la un acord. Conform The Hollywood Reporter, filmarile sezonului cu numarul opt au inceput pe 6 august, cu o saptamana intarziere de la data comunicata initial. Se pare ca Simon Helberg si Kunal Nayyar si-au renegociat si semnat noile contracte, productia continuand in aceasta formula pana in sezonul 10 al serialului. Surse au declarat pentru THR ca, pana in sezonul cu numarul 10, onorariile actorilor pot ajunge la fabuloasa suma de 1 milion de dolari pe episod. 




4. Filmarile productiei "The Legend Of Conan" are putea incepe in primavara anului 2015. Desi revenirea lui Arnold Schwarzenegger pe marile ecrane nu a fost una rasunatoare, actorul ramane totusi unul dintre preferatii publicului. In prezent, Schwarzenegger se afla pe platourile din New Orleans, unde se filmeaza productia "Terminator: Genesis", iar zvonurile spun ca actorul ar putea juca din rolul lui Conan  in filmul "The Legend Of Conan". De ani buni se straduiesc producatorii sa demareze acest proiect, insa totul a ramas la stadiul de idee. Cu toate aceastea, Arnold Schwarzenegger si-a manifestat interesul pentru acest film, iar producatorul Fredrik Malmberg isi pune mari sperante in prestatia actorului. Conform collider.com, filmarile ar putea incepe in primavara anului 2015.     



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies