marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

STIRILE ZILEI PE SCURT: filmul Assassin's Creed a primit data oficiala de lansare, iar serialul Game of Thrones ajunge in cinematografele IMAX

PROCINEMA.RO iti prezinta in fiecare zi cele mai noi informatii despre filme, actori, seriale si vedete. Vezi in SLIDESHOW-ul de mai jos care sunt STIRILE ZILEI.


Care este data oficiala de lansare a filmului Assassin's Creed
 

Cei de la Fox au anuntat oficial data de lansare a mult asteptatului film Assassin's Creed, cu Michael Fassbender, inspirat de celebra serie de jocuri video. Astfel, productia va fi lansata in cinematografele din intreaga lume pe 21 decembrie 2016. Michael Fassbender va juca rolul principal, el fiind si unul dintre producatori. Regia ii apartine lui Justin Kurzel, care a mai lucrat cu Fassbender la pelicula istorica Macbeth, considerat unul dintre cele mai asteptate filme de profil in 2015. La fel ca in jocurile video, filmul va urmari povestea unui barman, care este rapit de o corporatie uriasa si transformar intr-o masinarie, numita "The Animus". El va avea puterea speciala de a retrai amintirile stramosilor lui - multi dintre ei Asasini- pentru a intra in posesia unor artefacte periculoase.

 

Sursa: Comicbookmovie.com

Bradley Cooper a pozat aproape gol: actorul este de nerecunoscut pe coperta revistei W


Actorul Bradley Cooper, desemnat cel mai sexy barbat din lume in 2011, isi mentine statutul de sex-simbol. Starul, in varsta de 40 de ani, a vorbit cu cei de la W despre rolul sau din American Sniper, care ii poate aduce a treia nominalizare la Oscar consecutiv. In film, el joaca rolul celui mai prolific lunetist din istoria Armatei Americane. Acesta a povestit cum s-a acomodat cu personajul sau. "Am avut norocul sa am putina experienta cu acest gen de filme si m-a ajutat si rolul din <<The A-Team>>. Am fost la baze militare si m-am antrenat cu soldatii pentru a intelege mai bine psihologia. Stiam deja cum sa manuiesc un pistol, asa ca m-am descurcat lejer cu un M4".

 

Sursa: W Magazine

Cum ar fi aratat Alien in varianta regizorului Neil Blomkamp



Regizorul Neil Blomkamp (Elysium, District 9, Chappie) a lucrat in secret la un concept art pentru un posibil film din seria Alien, insa proiectul nu a primit aprobare din partea producatorilor de la 20th Century Fox, care detin drepturile. Cineastul a facut publice imaginile cu concept art-ul xenomorfului dintr-un film Alien la care a lucrat, in care a inclus si personajul jucat de Sigourney Weaver. Vezi mai multe imagini aici.

 

Sursa: Empire

Gambit se va lansa in 2016: noul film X-men il are in rol principal pe Channing Tatum


Fanii X-men au un nou motiv de bucurie: producatorii au anuntat data oficiala de lansare a urmatorului film din serie, care aduce in prim plan povestea personajului Gambit. Astfel, "Gambit" se va lansa pe 7 octombrie 2016. Nu se cunosc alte detalii, nici cine va fi regizor, insa Channing Tatum a fost confirmat oficial in acest rol, pe care il va juca prima data in X-men: Apocalypse. Acesta a vorbit putin si despre personaj: "Gambit a fost intotdeauna un erou cu priza la femei si i-a placut sa se distreze, sa fumeze, sa bea. Practic, el e rebelul super eroilor." a spus Tatum.


Sursa: Empire

"Game of Thrones", primul serial de televiziune care ajunge pe ecranele IMAX



Serialul fenomen al celor de la HBO ajunge si in cinematografele IMAX. Ultimele doua episoade din sezonul trecut vor rula pe ecrane IMAX din cinematografele din SUA, incepand cu 23 de ianuarie, urmat de primul teaser pentru sezonul 5, care se va lansa in luna aprilie a acestui an. Astfel, "Game of Thrones" este primul serial de televiziune care va fi rulat si in cinematografe in format IMAX. Episoadele vor fi remasterizate digital, special pentru ecranul IMAX. Fanii pot urmari de joi lista cinematografelor unde va rula serialul. Episoadele care vor intra in cinema sunt printre cele mai spectaculoase , unul fiind  “The Watchers on the Wall", a carui batalie este comparata cu cea din filmele The Lord of the Rings, ale lui Peter Jackson.
 

Sursa: Hollywood Reporter

 
 


Modifică setările cookies