marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Stoker: Nicole Kidman, infricosatoare in rolul unei mame ucigase, alaturi de Mia Wasikoswka, intr-un thriller senzational

Nicole Kidman le da fiori fanilor pe noul poster al filmului Stoker, in care mai joaca Mia Wasikowska si Matthew Goode.

Stoker: Nicole Kidman, infricosatoare in rolul unei mame ucigase, alaturi de Mia Wasikoswka, intr-un thriller senzational

"Nu deranjati aceasta familie", asta pare sa insinueze privirea malefica a lui Nicole Kidman pe posterul filmului Stoker

 

Fox Searchlight va lansa thriller-ul  Stoker in cinematografele de peste Ocean in primavara lui  2013, iar primele imagini promit o drama care-ti va da fiori. Pelicula urmareste o adolescenta excentrica India Stoker (Mia Wasikowska) care incearca sa rezolve un lant de crime pe care politia nu este capabila sa le solutioneze si pentru care nu a fost identificat vreun suspect.

 

Filmul reprezinta debutul in limba engleza al apreciatului cineast asiatic Chan-wook Park. “Stoker” relateaza povestea dramatica a unei familii dupa moartea tatalui - Richard Stoker (Dermot Mulroney) si intoarcerea in oras a enigmaticului unchi Charlie (Matthew Goode), fratele lui Richard si cumnatul lui Evelyn (Nicole Kidman).

 

India (Mia Wasikowska), fiica precoce a lui Evelyn si Richard Stoker, este intrigata de comportamentul bizar al lui Charlie si nu se poate impiedica sa remarce faptul ca lantul de disparitii suspecte din oras coincide cu intoarcerea acasa a unchiului ei.

 

Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break, lansat in 2005) a scris scenariul si a descris filmul: "Nu are legatura cu filmele cu vampir, insa aminteste de Dracula a lui Bram Stoker si de cinematografia lui Hitchcock."

Nicole Kidman si Mia Wasilowska le-au inlocuit in distributie pe Jodie Foster si Carey Mulligan.Filmul este produs de Ridley Scott si Michael Costigan.

 

Anul urmator se anunta a fi unul extrem de ocupat pentru australianca Nicole Kidman. Actrita va lansa  in afara thrillerului Stoker si filmiul The Railway Man, o drama in care joaca alaturi de Colin Firth, ca in 2014 sa devina o adevarata printesa in Grace of Monaco.

 

Stoker urmeaza sa fie lansat in SUA pe 1 martie 2013. In Romania filmul ajunge pe 29 martie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies