marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Stoker, numit un horror clasic: ce reactii a starnit filmul scris de Wentworth Miller, starul din Prison Break

Americanii vor fi ingroziti de horrorul Stoker. Filmul cu Nicole Kidman, Mia Wasikowska si scris de Wentworth Miller s-a lansat in cinematografele din SUA, iar primele reactii sunt neasteptat de bune.

Stoker, numit un horror clasic: ce reactii a starnit filmul scris de Wentworth Miller, starul din Prison Break

 

Regizorul sud-coreean Chan-wook Park care a facut furori la finalul anului 2003 cu thriller-ul “Oldboy" lanseaza in luna martie pelicula Stoker scrisa de Wentworth Miller, starul din serialul Prison Break. Pelicula cu Mia Wasikowska, Nicole Kidman si Matthew Goode ajunge si in Romania pe 29 martie.

 

Primele reactii sunt neasteptat de bune, iar majoritatatea criticilor au laudat filmul cu Nicole Kidman. Cei mai entuziasmati au fost cei de la Empire, care i-au oferit 5 stele din 5 filmului, numindu-l un "horror clasic".

 

 


"Stoker combin perfect elemente de suspans, horror si drama, incat este o reusire cinematografica deosebita. Stoker este un film horror inteligent, este infricosator si te captiveaza de la inceput pana la final" au scris cei de la Empire.
 

"Nu este ca un film clasic al lui Hitchcock, insa Park stie cum sa te fascineze" au scris cei de la TIME.
 

"Este cel mai bun film din 2013, pana acum" au scris cei de la Mania.com

"Regizorul sud-coreean isi face debutul in limba engleza cu un horror care arata foarte bine, inspirat de stilul lui Hitchcock", au scris cei de la The Guardian, care i-au oferit 3 stele din 5.
 

 

 

 

 

Pelicula urmareste o adolescenta excentrica India Stoker (Mia Wasikowska) care incearca sa rezolve un lant de crime pe care politia nu este capabila sa le solutioneze si pentru care nu a fost identificat vreun suspect.
 

Filmul reprezinta debutul in limba engleza al apreciatului cineast asiatic Chan-wook Park. “Stoker” relateaza povestea dramatica a unei familii dupa moartea tatalui - Richard Stoker (Dermot Mulroney) si intoarcerea in oras a enigmaticului unchi Charlie (Matthew Goode), fratele lui Richard si cumnatul lui Evelyn (Nicole Kidman).

 

GALERIE FOTO: 20 de imagini din cariera lui Wentworth Miller!

 

Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break, lansat in 2005) a scris scenariul si a descris filmul: "Nu are legatura cu filmele cu vampir, insa aminteste de Dracula a lui Bram Stoker si de cinematografia lui Hitchcock.  Cu toate ca a lasat-o mai moale ca actor dupa Prison Break, Miller, ajuns la 40 de ani, a creat valva la Hollywood in ultimii ani cu scenariile sale pe care le semneaza sub pseudonimul Ted Foulk, scrie site-ul indiewire.com.

 

 

Miller a devenit celebru in 2005, cand a aparut pe micile ecrane din Prison Break. Actorul l-a jucat pe tanarul extrem de inteligent Michael Scofield, in stare de orice pentru a-l ajuta pe fratele sau, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), condamnat la moarte pe nedrept, sa evedeze. Desi serialul a fost criticat in ultimele sezoane pentru ca devenise necredibil, show-ul a avut audiente record pe parcursul celor 4 sezoane si a devenit un fenomen mondial.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies