marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Studiourile Legendary si Warner Bros pregatesc o noua trilogie: cand se va lansa cu "Godzilla vs Kong"

Studiourile Legendary si Warner Bros. isi unesc fortele si vor aduce pe marile ecrane inca o franciza, centrata pe doi monstri celebri in cinematografie: King Kong si Godzilla.

Studiourile Legendary si Warner Bros pregatesc o noua trilogie: cand se va lansa cu Godzilla vs Kong

"Godzilla 2" va ajunge in cinematografe in 2018, iar "Godzilla versus King Kong" ajunge in cinema doi ani mai tarziu in 2020, informeaza cei de la Hollywood Reporter.

"Acesti monstri super puternici devin eroi pentru o noua generatie. Le vom oferi o mitologie care sa ii aduca impreuna pe Godzilla si King Kong, intr-un ecosistem  al acestor super specii.  Monarch, organizatia care l-a descoperit pe Godzilla in 2014, isi va extinde misiunea" a fost comunicatul oficial oferit presei din partea ambelor studiouri de film.


Astfel, cinefilii se vor bucura de o noua trilogie:

Kong: Skull Island - data de lansare: 10 martie 2017
Godzilla 2 - data de lansare: 8 iunie 2018
Godzilla vs Kong -  data de lansare: 2020

 


"Publicul a reactionat foarte bine la noul film Godzilla. Sunt bucuros sa va anunt ca acest film a fost doar inceputul dintr-un nou univers grozav. Fiind un fan inrait al acestor doua personaje, intotdeauna mi-am dorit sa vad o confruntare intre ele. O sa fie super" a spus Thomas Tull, CEO al studioului Legendary.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies