marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Succes incredibil in box-office pentru The Lego Movie: una dintre cele mai amuzante animatii ale anului a debutat cu 70 de milioane de $ in SUA

Primul film cu si despre Lego a reusit o performanta remarcabila in box-office, cu un debut stralucit de 70 de milioane de dolari in primul weekend, in SUA. The Lego Movie a cucerit si criticii, care i-au acordat recenzii pozitive, filmul detinand un scor de 95%.

Succes incredibil in box-office pentru The Lego Movie: una dintre cele mai amuzante animatii ale anului a debutat cu 70 de milioane de $ in SUA

Filmul de animatie "Marea aventura Lego/ The Lego Movie", primul lungmetraj 3D cu si despre Lego, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 69,1 milioane de dolari. Peste 60% din public a avut varsta peste 18 ani, ceea ce este remarcabil.

 

Umorul si tehnica interesante folosite au fost atuu-rile filmului, criticii fiind indragostiti de aceasta animatie. Dintre actorii care si-au imprumutat vocile in acest film se numara Will Ferrell, Chris Pratt, Elizabeth Banks, Morgan Freeman, Jonah Hill.  The Lego Movie este regizat de Phil Lord si Chris Miller, cei din spatele filmelor Cloudy with a Chance of Meatballs si 21 Jump Street.

In orasul unde totul este fantastic, plin de entuziasm si zambete, Emmet, un tip obisnuit sa urmeze cu strictete regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fara sa se remarce prin calitati exceptionale, Emmet ajunge in centrul atentiei dupa ce primeste din greseala titlurile de "persoana extraordinara" si "salvatorul planetei". Astfel, porneste intr-o calatorie plina de aventuri pentru a opri distrugerea omenirii, pusa la cale de nemilosul Lord Business. Desi este complet nepregatit pentru misiune, mai multi supereroi indragiti ii vor sari in ajutor.

 

Filmul va avea premiera in cinematografele din Romania pe 14 februarie.

 

De asemenea nou intrat in clasament, filmul "Eroii monumentelor/ The Monuments Men", regizat de George Clooney, care este si scenarist al peliculei, se situeaza pe locul al doilea, cu incasari de 22,7 milioane de dolari, conform datelor oferite de boxofficemojo.com. In acest film, turnat in Germania, o unitate speciala compusa din sapte directori, conservatori ai muzeelor si istorici din arta, primeste din partea Aliatilor ordinul de a gasi operele de arta confiscate de nazisti in spatele liniilor inamice, pentru a le restitui proprietarilor de drept. Alaturi de George Clooney, in aceasta pelicula joaca Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett si John Goodman. Filmul este bazat pe cartea "The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History", de Robert M. Edsel, ce reconstituie misiunile, in cea mai mare parte benevole, efectuate de "Monuments Men", barbati, femei si copii din 13 tari, pentru salvarea unui numar cat mai mare de opere de arta.
 

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies