marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sunt interzise minorilor, dar au devenit hituri: nu vei ghici ce film interzis are cele mai mari incasari din istorie

De-a lungul timpului mai multe filme cu succes la public au fost interzise minorilor si distributie mai putin in cinematografe. Asa s-a intamplat in 2012 cu drama Shame, care a primit calificativul "interzis minorilor".

Sunt interzise minorilor, dar au devenit hituri: nu vei ghici ce film interzis are cele mai mari incasari din istorie

Vezi aici alte filme au devenit hituri desi au fost interzise minorilor!



Filmul a primit recent eticheta de "interzis unui public sub 17 ani" in mare parte pentru ca productia cuprinde scene de sex in grup, nuditate si aluzii la incest iar Steve McQueen nu a vrut deloc sa scape de ele. Cu toate astea Shame care i-a adus lui Fassbender premiul de la cel mai bun actor la Venetia si care a impresionat audientele de la festivalurile unde a rulat pana acum va fi distribuit de Fox Searchlight.

 

Nici comedia Ted n-a scapat de acest rating, insa asta nu i-a impiedicat pe fani sa se duca sa vada filmul, iar incasarile au fost uriase.
 

Distribuitorii cred ca in ciuda restrictiilor filmul are potentialul de a "inscrie" atat la capitolul premii cat si la cel de venituri. Pana acum cel mai de succes film NC-17 (No One 17 And Under Admitted) este drama Showgirls (1995) o poveste despre drumul de la stripperita la showgirl al unei tinere in Los Angeles. Atentie a se face deosebire de filmele clasificate cu "R". Si acestea sunt interzise minorilor, insa tinerii sub 17 ani au nevoie de acordul parintilor ca sa le vizioneze. Showgirls a avut incasari de peste 20 de milioane de dolari potrivit boxofficemojo.com.

Vezi aici ce alte filme au devenit hituri desi au fost interzise minorilor.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies