marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Superman a fost ales cel mai popular erou din toate timpurile de catre britanici: cine este cea mai populara eroina din istorie

Superman a fost votat drept cel mai mare erou din toate timpurile din filme, invingandu-l astfel de Han Solo, intepretat de Harrison Ford in seria Star Wars, informeaza The Sun.

Superman a fost ales cel mai popular erou din toate timpurile de catre britanici: cine este cea mai populara eroina din istorie

GALERIE FOTO Cei mai populari eroi din toate timpurile

 

Sondajul a fost realizat de Stratego, compania care a creat celebrul board-game Stratego Sci-Fi. In sondaj, au votat 2000 de britanici.


Superman, interpretat de Christopher Reeve in primul film, din 1978,  a devenit astfel cel mai popular erou de pe marile ecrane. "El este un erou model, care este la fel de popular acum ca si in urma cu 70 de ani, cand aparea pentru prima data in benzile desenate", a spus Katherine Pierce, director de marketing la Stratego Sci-Fi.

 

Prima eroina  din top este Ellen Ripley, interpretata de Sigourney Weaver in seria Alien, creata de Ridley Scott in 1979. Ea este cea mai populara eroina din toate timpurile, conform sondajului realizat de britanici, clansandu-se pe locul 21.

 

 

Superman revine pe marile ecrane in 2013  intr-un nou film inspirat de eroul benzilor desenate DC Comics, in Man of Steel. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Kostner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

Cei mai populari eroi din toate timpurile din filme

1. Superman;
2. Han Solo (Star Wars);
3. Yoda (Star Wars);
4. ET;
5. Agent J (Men in Black);
6. Darth Vader (Star Wars);
7. Captain Kirk (Star Trek);
8. Marty McFly (Back to the Future);
9. C3PO (Star Wars);
10. Captain Picard (Star Trek).
 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies