marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza de proportii la Gala Premiilor Emmy: Charlie Sheen ar putea fi prezent pentru a inmana unul din premiile serii

In aceasta seara are loc Gala Premiilor Emmy, iar una dintre surprizele serii ar putea fi prezenta lui Charlie Sheen.

Surpriza de proportii la Gala Premiilor Emmy: Charlie Sheen ar putea fi prezent pentru a inmana unul din premiile serii

Desi nu este nominalizat la nici o categorie si nu va primi nici un premiu, actorul controversat ar putea fi prezent la gala, si chiar sa  prezinte una dintre categorii, conform hollywoodreporter.com


Sheen se afla in acest moment in campania de promovare a noului sau show, Comedy Central. Dupa ce a fost concediat de producatorii serialului Two and a Half Men, actorul a trecut printr-o perioada nefasta, marcata de abuzul de alcool, droguri si iesiri in public jenante, care aproape i-au distrus cariera.

CITESTE AICI CELE MAI BUNE BANCURI CU CHARLIE SHEEN

Dar, se pare ca actorul incearca sa se puna pe picioare si sa revina in forta cu un nou show. In aceeasi perioada, are loc si lansarea celui de al noulea sezon din Two and a Half Men, care il aduce in prim plan pe Ashton Kutcher, cel care l-a inlocuit pe Sheen.


Dupa ce s-a trezit din nenumaratele betii din ultima vreme, Charlie Sheen a declarat ca el singur s-ar fi concediat si ca uneori nu isi intelege reactiile si comportamentul exagerat, dar a crezut ca ofera publicului ceea ce isi doreste. Cat despre cel care i-a luat locul in serialul fenomen, Charlie Sheen spera doar ca Kutcher sa faca o treaba buna.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies