marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reactia lui Charlie Sheen dupa ce si-a vazut inmormantarea din Doi barbati si jumatate: Ashton Kutcher ovationat

Charlie Sheen nu s-a putut abtine si a facut misto de imaginile scurse pe internet in care se pregateste inmormantarea personajului sau in serialul de comedie Doi barbati si jumatate.

Reactia lui Charlie Sheen dupa ce si-a vazut inmormantarea din Doi barbati si jumatate: Ashton Kutcher ovationat

Charlie Sheen s-a impacat cu faptul ca producatorii serialului  Doi barbati si jumatate au decis sa-i "omoare" personajul jucat de 8 ani de zile, timp in care a ajuns cel mai bine platit actor de televiziune din America. Mai mult vrea sa sarbatoreasca in stil mare evenimentul.

La cateva ore dupa ce ieri site-ul TMZ publica primele imagini de la inmormantarea lui Charlie Sheen din Two and a Half Men, actorul de 45 de ani facea misto de acestea si declara ca vrea sa-si vada "moartea" in sala de cinema din luxoasa sa vila:


"Nu am de gand sa ratez inmormantarea mea fictiva la care vor asista toate prietenele mele fictive. O voi urmari de la mine de acasa alaturi de adevaratele mele prietene sexy" a reactionat Charlie Sheen.


Cele 5 motive pentru care s-a prabusit Charlie Sheen


Si asta nu este tot. Aceeasi sursa ( site-ul TMZ) scrie ca Charlie Harper va avea parte de o moarte tragica. Desi s-a scris acum cateva luni ca isi va gasi sfarsitul in urma unui accident de masina, se pare ca cel mai popular burlac afemeiat din America va fi ucis de Rose -  una din fostele iubite din sitcom. Potrivit unor zvonuri cei doi se vor casatori si vor pleca in Paris, insa Charlie calca din nou stramb si are o aventura iar Rose intr-o criza de gelozie il impinge in fata metroului. Scenele se pare vor fi povestite la inmormantare de personajul jucat de Melanie Lynskey( Rose).

Ashton Kutcher aplaudat la scena deschisa de colegi, echipa si fani pe platourile de la Doi barbati si jumatate.Vinerea trecuta a filmat primul sau episod din serial.


Primul episod din noul sezon care va debuta pe 19 septembrie este extrem de anticipat in America iar specialistii anunta audiente record pentru cei postul CBS. The New York Times l-a numit la inceputul anului cel mai de succes serial de comedie din ultimul deceniu. Tot in primul episod isi va face aparitia noua figura centrala a serialului, Ashton Kutcher care va juca rolul unui afacerist miliardar ranit in dragoste care vrea  sa-i cumpere casa lui Charlie Harper.


Charlie Sheen pregateste de un nou serial cu care ar putea castiga o avere. Vezi cum si-a negociat contractul


Parerile cu privire la performanta lui Ashton Kutcher in serial au fost impartite: unii dintre cei care au asistat la primele filmari( show-ul are un public live in platou) cred ca Ashton si-a intrat bine in rol, altora li s-a parut sec si dezamagitor noteaza aceeasi sursa.


Charlie Sheen a fost dat afara in martie din serial de catre producatorii de la Warner Bros. dupa ce l-a facut "clovn", "imbecil" si "prost" pe creatorul serialului, Chuck Lorre.


Cele mai bune 13 sfaturi ale lui Charlie Sheen despre femei si sex


Serialul Doi barbati si jumatate este de luni pana joi, de la 23.00 la PRO TV.

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies