marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Surpriza pe care Joss Whedon o pregateste pentru The Avengers: Age of Ultron. Cine este actrita care ar putea interpreta rolul lui Scarlet Witch

Joss Whedon pregateste o serie de surprize pentru continuarea celui mai profitabil film cu supereroi, una dintre acestea fiind reprezentata de numele noi care vor face parte din distributie.

Surpriza pe care Joss Whedon o pregateste pentru The Avengers: Age of Ultron. Cine este actrita care ar putea interpreta rolul lui Scarlet Witch


Dupa ce a dezvaluit la Comic-Con ca The Avengers: Age of Ultron va avea o poveste originala, regizorul si scenaristul Joss Whedon vrea sa acorde o importanta mai mare unor personaje care in primul film au fost pe plan secund, printre acestea numarandu-se si Black Widow, dar si Scarlet Witch.


Daca acum cateva saptamani se vorbea ca Saoirse Ronan (Hanna) ar urma sa interpreteze rolul lui Scarlet Witch, intre timp Whedon si cei de la Marvel si-au indreptat atentia spre Elizabeth Olsen, sora mai mica a surorilor Olsen si cea care a devenit celebra datorita rolului din Martha Marcy May Marlene.

 


Potrivit presei din Statele Unite, producatorii vor sa o aduca pe Elizabeth Olsen pentru rolul mutantului cu darul de a crea un haos magic, mostenirea de muntant avand-o si de la tatal sau, Magneto. Lucrul interesant legat de acest personaj este faptul ca acesta nu-si poate dezvalui originea puterilor, astfel ca Whedon trebuie sa gaseasca o alta explicatie pentru puterile ei, ceea ce face din ea unul dintre cele mai puternice si imprevizibile personaje din universul Marvel.


In varsta de 24 de ani, Elizabeth Olsen a debutat in cinematografie cu rolul din Martha Marcy May Marlene (2011), apoi a mai avut cateva aparitii in Silent House (2012), Red Lights (2012), urmand ca in urmatoarea perioada sa apara in Oldboy (2013) si Godzilla (2014).

 


The Avengers: Age of Ultron va fi lansat pe 1 mai 2015. Lansata in 2012, The Avengers/Razbunatorii 3D, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, devenind al treilea cel mai profitabil film din istorie.

 


Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari).

 


Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies