marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Expendables 3: Bruce Willis a abandonat echipa eroilor de sacrificiu, dupa un scandal cu Sylvester Stallone, Harrison Ford va juca in a treia parte a seriei

Sylvester Stallone a anuntat public faptul ca Harrison Ford va juca in The Expendables 3. Insa, din nefericire pentru fani, Bruce Willis a abondat proiectul, scriu cei de la The Hollywood Reporter.

The Expendables 3: Bruce Willis a abandonat echipa eroilor de sacrificiu, dupa un scandal cu Sylvester Stallone, Harrison Ford va juca in a treia parte a seriei


Bruce Willis nu va mai juca in The Expendables 3 si a fost inlocuit cu legendarul Harrison Ford. Anuntul a fost facut chiar de Stallone, care a publicat un mesaj pe contul sau de Twitter:  "Willis Out...Harrison Ford In. Vesti foarte bune. Am asteptat ani de zile sa se intample asta" a scris Stallone. Astfel, la 71 de ani, Harrison Ford se pregateste de scene intense de actiune si sa devina unul dintre eroii de sacrificiu.

Se pare ca relatia dintre Bruce Willis si Stallone nu este una tocmai prietenoasa, dupa ce starul din Rambo a publicat un alt mesaj pe Twitter, la cateva minute: "Lacom si lenes..o formula sigura pentru a-ti ingropa cariera". Reprezentantii actorului au confirmat faptul ca mesajul era la adresa lui Bruce Willis, insa nu au vrut sa faca si alte comentarii.

 

 

Bruce Willis a jucat in primele doua filme din serie, alaturi de Jason Statham, Sylvester Stallone, Arnold  Schwarzenegger, insa, se pare ca a parasit franciza in relatii deloc amicale. Productia celui de-al treilea film din serie ar trebui sa inceapa chiar luna aceasta. Alaturi de veteranii eroi sunt asteptate nume noi ca Jackie Chan, Wesley Snipes,  Milla Jovovich si chiar Mel Gibson. Au existat zvonuri care il anuntau si pe Steven Seagal.

"The Expendables 3" va fi regizat de Patrick Hughes. Noul film va respecta tiparul precedentelor doua filme din aceasta serie: o echipa de mercenari extrem de bine antrenati va fi insarcinata cu capturarea unui raufacator periculos - un rol jucat in primele doua filme de Eric Roberts si de Jean-Claude Van Damme.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies