marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Taylor Swift isi face debutul la Hollywood: cantareata va juca alaturi de Meryl Streep si Jeff Bridges in The Giver

Cantareata Taylor Swift se pregateste sa debuteze in forta la Hollywood, alaturi de legende ale cinematografiei. Astfel, vedeta va juca alaturi de Meryl Streep si Jeff Brdiges in The Giver, adaptarea romanului scris de Lois Lowry, anunta cei de la Hollywood Reporter.

Taylor Swift isi face debutul la Hollywood: cantareata va juca alaturi de Meryl Streep si Jeff Bridges in The Giver

The Giver are o distributie impresionanta formata din Meryl Streep, Jeff Bridges, Alexander Skarsgard sau Katie Holmes. Filmul este adaptarea unui roman celebru pentru tinerii adulti despre un baiat, care traieste intr-o comunitate aparent perfect, insa va descoperi ca exista mai mult decat o lume si va invata ce inseamna viata adevarata de la The Giver (Jeff Bridges).


In acest moment, inca nu se stie exact ce rol va primi Taylor Swift, insa acest film reprezinta un pas important catre o cariera la Hollywood, tinand cont ca va avea ocazia sa joaca alaturi de niste legende ale cinematografiei ca Meryl Streep.

 

 

 

The Giver va fi regizat de Phil Noyce, cel care s-a ocupat si de Salt, thrillerul cu Angelina Jolie, iar scenariul este scris de Michael Mitnick. Studioul din spatele productiei este The Weinstein Company.
 

 

Filmul urmeaza sa fie lansat in cinematografele din intreaga lume pe 15 august 2014.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies